The Long Dark’ın devam filmi yakında mı geliyor? Yazarlar Unreal Engine 5’te yeni proje teaser’ını gösterdi

The Long Dark’ın devam filmi yakında mı geliyor? Yazarlar Unreal Engine 5’te yeni proje teaser’ını gösterdi


The Long Dark, muhtemelen hayatta kalma oyunları türünde en büyüleyici oyunlardan biri olarak kalıyor, bu türün şu anda çok kalabalık olmasına rağmen, Hinterland oyunu nispeten “eski” olduğu için bir devam oyunu fikri çok ilginç olurdu, bu da geliştirilmekte olan gizemli bir oyunun tanıtım videosu tarafından belirtiliyor.

Atmosfer biraz farklı, çünkü teknolojik olarak devrim niteliğinde bir sıçrama mevcut, ancak görünüşe göre bu bir hayatta kalma oyunu ve fikir, muhtemelen The Long Dark 2 veya en azından onunla kavramsal olarak ilişkili bir oyun olabileceği yönünde.

Video sadece 20 saniyeden biraz fazla sürüyor, ancak bu, uzun süredir süregelen, erken erişim süreci kapsamında geliştirilen, muazzam bir kıyamet sonrası ve dondurucu hayatta kalma oyunu ile ilgili bir fikir edinmek için yeterli.

“Untold Survival Games krallığında yakında harika şeyler olacak” – Hinterland, yayınladığı videonun eşliğinde, yeni bir oyunun geliştirilmekte olduğunu ve aynı zamanda bir hayatta kalma oyunu olduğunu açıkça belirterek, ifade etmekte hiç tereddüt etmiyor.

Bir diğer özellik ise yeni oyunun Unreal Engine 5 motorunda geliştiriliyor olmasıdır ve gerçekten de grafiksel renderlama hayal gücünü harekete geçiriyor, The Long Dark ile açık bir stilistik farkı gösteriyor. Sonuncusu daha çok gerçekçiliğe değil, gerçekliğin özel bir yorumuna odaklanmıştı, daha stilize bir grafikle, ancak yine de ışık ve gölgenin mükemmel kullanımı sayesinde derin bir etki bırakıyordu.