The Order: 1886’nın Oyuncuları Yıl Dönümünü Kutladı. Steampunk atış oyununun çıkışından bu yana 9 yıl geçti – zamanı geldi artık remaster’ı çıkarmak.

The Order: 1886’nın Oyuncuları Yıl Dönümünü Kutladı. Steampunk atış oyununun çıkışından bu yana 9 yıl geçti – zamanı geldi artık remaster’ı çıkarmak.
             

Tam dokuz yıl önce, PlayStation 4 için özel olarak çıkış yaptı sinematik nişancı The Order: 1886, şık steampunk ayarında. Projeye piyasaya sürülmesi kontroversiyel eleştiriler aldı, hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan. Ancak oyun, benzersiz ve görsel açıdan etkileyici ayarı ve açıkça devam oyununu işaret eden son sahnesi nedeniyle düzenli olarak hatırlanıyor. Oyun severler, The Order: 1886 için devam oyunu görmeyi ummuyorlar, bu yüzden oyunun güncellenmiş bir sürümünü görmek istiyorlar. Birçok kullanıcı, nişancının remaster veya remake’inin şu anda en uygun zaman olduğunu düşünüyor.

             

Sosyal medyada ve oyun forumlarında, birçok kişi The Order: 1886’ın çıkışının yıl dönümünü bile kutladı. Kullanıcılar, 2015 yılında yeni nesil konsolların görsel potansiyellerini açan oyunlarından aldıkları ilk izlenimleri paylaştı. Bu sırada, projeden haberi olmayan herkese bir şans vermeleri çağrıları yapıldı.

Oyuncular, The Order: 1886’nın 2024 yılında, hatta görsel iyileştirmeler olmadan ve 30 FPS’de, grafiksel içeriği ve sinematik öğeleriyle şaşırtıcı olabileceğini belirtiyorlar. Yorumlarda, kullanıcılar geliştiricilerin, çoğu modern çıkıştan daha iyi olduğunu düşündüğü en güzel duman ve ateş efektlerini başardığını belirtiyorlar.

Birçok oyuncu, gelecekte The Order: 1886 oyun evreninin gelişimini görmeyi ummaktadır. Doğrudan devam için çok fazla zaman geçti, ancak modern trendlerin güncellenmiş bir sürümün çıkmasını ummasına izin verir. Bu inancı, orijinal oyunun geliştirilmesine yardım eden Santa Monica stüdyosunun yaptığı yakın bir remaster söylentisi güçlendiriyor.