The Sims 4de, 1200 Mobilya Örneği Eklendi

The Sims 4de, 1200 Mobilya Örneği Eklendi

Uzun süredir Simmers, The Sims 3'ten The Sims 4'e yapılan en büyük düşüşlerden birinin, esasen sınırsız mobilya örneklerine izin veren bir stil yaratmanın kaldırılması olduğunu bilecektir. Temel oyun, diğer genişletmelerdeki diğer mobilya setleriyle eşleşen uygun, kullanılabilir renk örneklerinden acı verici bir şekilde yoksundu.

Ek renk örnekleri, bir süredir topluluğun büyük bir isteğiydi ve sonunfa EA bu isteğe kayıtsız kalamadı. 1 Eylül'de çıkan bir yama ile birlikte, temel oyun genelinde 149 öğeye 1.200 renk örneği ekledi. 

Yapımcı SimGuruNick “Sanat Ekibinin vizyonu, bu varlıkları tamamlamak ve geliştirmekti, böylece Simmers daha fazla seçeneğe sahip olacak ve bunlardan daha fazla yararlanacak .” ifadelerini kullandı. 

Tasarımcı ekip tarafından bazı fotoğraflar Twitter üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan tweete buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ahşap tarzda mobilyalar ve renk seçenekleri ile oldukça güzel iş çıkarılmışa benziyor. Sadece geçen yıl, cilt tonlarına ve saç dokularına çok ihtiyaç duyulan bir revizyonla birlikte ranzaların eklendiğini gördük. Ayrıca, Spa Day oyun paketinin yakın zamanda yenilenmesiyle bazı eski genişletmeler üzerinde çalışmaya başlandığı duyuruldu.