The Sims 4 Snowy Escape Bir Aydan Kısa Bir Süre İçinde Yayınlanacak

The Sims 4 Snowy Escape Bir Aydan Kısa Bir Süre İçinde Yayınlanacak

Electronic Arts dün, The Sims 4 için Snowy Escape adında yeni bir genişleme paketi duyurmuştu. Bugün genişlemeyle ilgili ilk detaylar açıklandı ve kısa bir fragman gösterildi. DLC'nin çıkış tarihi 13 Kasım'da PC (Origin ve Steam), Xbox One ve PlayStation 4 için planlanıyor.

Paketin en büyük yeni özelliği, Japonya'dan ilham alınan dağ köyü Mt. Komorebi olacak. Tatillere çıkmamızı ve oraya kalıcı olarak taşınmamızı sağlayan ilk karma dünya. Kış mevsiminde kayak, kızakla kayma ve yürüyüş gibi birçok aktivite de mevcut olacak.

Genişleme ayrıca simlerin kendisiyle ilgili birkaç yeniliği de beraberinde getiriyor. Bunların arasında karakter oluşturma modunda mevcut olan ve karakter görünümünü değiştirebileceğimiz 130 öğe var. Ayrıca, kişiliklerini önemli ölçüde etkileyecek iki seçenek, karakterler arasındaki ilişkileri ve önceki deneyimlere dayalı olarak mevcut etkileşimleri belirleyen davranışsal alışkanlıkları ve duyguları değiştiren bir yaşam tarzı olacak.

The Sims 4 için yapılan genişlemeler son zamanlarda çok tartışmalara neden oldu. EA, Eylül ayında topluluk tarafından istenen değişiklikler yerine Star Wars'u tanıtan Journey to Batuu'yu yayınlamıştı.