The Witcher 3 Oyun Yönetmeni Cyberpunk 2077 Ekibine Katıldı

The Witcher 3 Oyun Yönetmeni Cyberpunk 2077 Ekibine Katıldı

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

The Witcher 3‘te üç yaratıcı yönetmenden biri olan Konrad Tomaszkiewicz, Cyberpunk 2077 ekibine katıldı. Ocak ayında The Witcher 3’te yaratıcı yönetmen olan ve ayrıca Cyberpunk 2077‘de anlatı ve kurgu yönetmeni olan Sebastian Stepien’in Blizzard için çalışmak üzere CD Projekt Red‘den ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz. Tomaszkiewicz, Linkedin profiline göre oyun geliştirme başkan yardımcısı ve Cyberpunk 2077’nin tasarım yönetmenliği görevini üstlenerek boşluğu dolduruyor olabilir. Aslında ilk olarak Reddit’te bir posterde tespit edildi.

Cyberpunk 2077 cephesindeki son haberlere gelince, E3’te bir şeyler duyacağımız doğrulandı. Şimdiye kadar bilinenleri buradan inceleyebilirsiniz.

Birinci şahıs veya üçüncü şahıs perspektifinden oynanan bir role-playing (RPG) video oyunu olan Cyberpunk 2077, Night City (Gece Şehri) adlı açık bir dünya metropolünde yer almaktadır. CD Projekt tarafından yayınlanacak olan Cyberpunk 2077 yine CD Projekt Red tarafından REDengine 4 oyun motoru ile geliştirilmektedir.