The Witcher’in Güncellenmiş Sürümü, Deneyimli Bir Ekip Tarafından Geliştiriliyor ve Konsept Aşamasından Geçiyor

The Witcher’in Güncellenmiş Sürümü, Deneyimli Bir Ekip Tarafından Geliştiriliyor ve Konsept Aşamasından Geçiyor

Ekim 2022’de Polonya stüdyosu CD Projekt RED, “The Witcher” efsanesinin temelini atan oyun serisinin bir yeniden yapımının geliştirildiğini resmi olarak duyurdu. Proje üzerinde neredeyse iki yıl çalışmanın ardından, yazarlar hayranlardan sabırlı olmalarını istiyor. Stüdyo temsilcilerinin son röportajında, üçlemenin güncellenmiş versiyonunun üretiminin aslında yeni başladığı belirtildi.

CD Projekt RED’de, The Witcher yeniden yapımı üzerinde küçük bir geliştirici ekibi çalışıyor. Bununla birlikte, bu stüdyo için en öncelikli projelerden biri ve bu iş için en deneyimli personel ve orijinal üçleme üzerinde çalışmış veteranlar dahil edildi. Ayrıca, yeniden yapım ekibinin tamamen yaratıcı özgürlüğü bulunmaktadır. Geliştiriciler, oyun için kullanılacak teknolojileri seçme ve orijinal oyun formülünde değişiklikler yapma konusunda özgürdür, böylece onu modern bir şekilde sunabilirler.

Stüdyo finans direktörü Petr Nieluboviç’in ifadesine göre, güncellenmiş The Witcher versiyonu, Unreal Engine 5’in imkanlarını kullanarak oluşturulan yeni bir bölümün çalışmalarını içerecek. Proje henüz kavram aşamasındayken, bu yüzden çıkışa biraz daha zaman var, ancak beklemeye değecek.