The Witcher’in Yeniden Yapımı Hala Erken Üretim Aşamasında

The Witcher’in Yeniden Yapımı Hala Erken Üretim Aşamasında

Geçtiğimiz hafta The Thaumaturge oyununun piyasaya sürülmesi gerçekleşti. Oysa ki Fool’s Theory stüdyosundan geliştiriciler aynı zamanda The Witcher’in yeniden yapımı üzerinde de çalışıyorlar. CD Projekt RED’in Geralt’ın Rivialı maceralarının ilk bölümünün güncellenmiş versiyonunun duyurusu 2022 yılında yapılmıştı. Ancak yukarıda bahsedilen oyunun piyasaya sürülmesi için daha uzun bir zaman olduğu anlaşılıyor.

Bunun nedeni, Fool’s Theory’nin yeni bir iş ilanı yayınlamasıdır. Bu ilanda The Witcher’in yeniden yapımının henüz geliştirme aşamasında olduğu ve stüdyonun söz konusu oyunun oluşturulmasına yardımcı olacak nitelikli geliştiriciler aradığı belirtiliyor. Özellikle stüdyo, oyun görevlerinin baştasarımından Unreal Engine 5’te gerçekleştirilmesine kadar görevler üreten birinci sınıf bir oyun tasarımcısı arıyor.

Yukarıda bahsedilen pozisyonun ana görevlerinden biri muhtemelen The Witcher Remake’in “maksimum kaliteyi sunmak” için diğer departmanlarla “sıkı işbirliği” içinde çalışmaktır. Ayrıca Fool’s Theory’nin aradığı uzmanın, proje belgelerinin hazırlanması ve yönetilmesi konusunda da görevlendirilmesi bekleniyor, ayrıca belirli görevlerin oluşturulması için gerekli olan kaynakların planlanması ve entegrasyonu ile uğraşması gerekecek.

Yakın zamanda The Witcher’in yeniden yapımının orijinalindeki başarısız ve gereksiz unsurlardan arındırılacağı bilinmektedir. 2022 yılında, Geralt’ın Rivialı maceralarının ilk bölümünün güncellenmiş versiyonunun açık dünya öğeleri içerebileceği tahmin edilmişti. Ancak yukarıda bahsedilen başlık henüz tam bir tanıtım almamıştır.

Son olarak, hatırlatmakta fayda var ki, The Witcher Remake’in çıkışı ancak The Witcher Polaris’in piyasaya sürülmesinden sonra gerçekleşecek. İlanlardan anlaşıldığı üzere, CD Projekt grubunun 2022’de duyurulan Witcher evrenindeki üç projesinin, Polaris’in piyasaya sürülmesinden itibaren başlayacak 6 yıllık bir döngüde yayınlanması gerekiyor.