Tifin Mayo’dan Çılgına Döndüğü Final Fantasy 7 Rebirth Henüz Çıkmadı, Ama Hayranlar Çoktan Coştu

Tifin Mayo’dan Çılgına Döndüğü Final Fantasy 7 Rebirth Henüz Çıkmadı, Ama Hayranlar Çoktan Coştu


Final Fantasy 7 Rebirth yalnızca 29 Şubat’ta piyasaya çıkacak, ancak hayranlar oyun içinde Tifa’nın görünümüne zaten takıntılı. İnternette, Final Fantasy 7’den Costa del Sol’un yeniden tasarlanmış bir bölümünde Tifa ve Aerith ile birlikte görünen bir video paylaşıldı. Videoda plaj partisi gösteriliyor ve Cloud, Aerith ve Tifa’nın bikinilerine oldukça etkilenmiş gibi görünüyor. Özellikle Tifa’nın kıyafeti hakkında anlayış gösterilebilir.

İnternet bu videoya zaten takıntılı ve X / Twitter Genki_JPN kullanıcısının bir gönderisi 8,9 milyon görüntüleme kazandı.

Tabii ki, Tifa’nın popülerliği yeni bir şey değil, ancak oyuncuların son zamanlarda onun hakkında tartıştığı bir oyunda Aerith’in popülerliğinden daha fazla popüler hale gelmesi bir şeyleri gösteriyor. Tifa Ocak ayında bile trenddeydi, Tekken 8’e eklenmesini o kadar isteyen hayranlarla ilgili bir durumda Tekken patronu Katsuhiro Harada’nın hayranlarla iletişime geçmek zorunda kalmasıyla sonuçlandı.

“Çekiciliğini biliyoruz ve bunu anlıyorum. Ama şu an misafir karakterler ve benzeri konular hakkında henüz bir şey kararlaştırmadık.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Final Fantasy 7 Rebirth’teki Costa del Sol, oyuncuların keşfedecekleri birkaç şehirden sadece biri. İlk oyundan farklı olarak, Final Fantasy 7 Remake’in aksine, devam oyununun hikayesi dünyanın büyük bir kısmında geçiyor ve Gold Saucer ve Junon gibi şehirleri de içeriyor.