Titan Quest 2 geliştiricileri mitolojik yaratıkları gösterdi: Gryphon ve Hippocampus

Titan Quest 2 geliştiricileri mitolojik yaratıkları gösterdi: Gryphon ve Hippocampus

Savaşlar – her ARPG’nin vazgeçilmez bir yönüdür ve Titan Quest 2 bunun bir istisnası değildir. Savaştığınız şekil değil, savaştığınız kim veya ne olduğu da önemlidir. Titan Quest 2’nin antik çağlara özgü atmosferi sayesinde oyun, Yunan ve diğer antik mitolojilerden ilham alıyor. Bu, oyunculara geniş bir yaban hayvanı ve garip yaratıklar yelpazesine meydan okuma fırsatı sunar.

Geliştiricilerin bugünkü günlüğünde iki farklı yaratık hakkında bilgi veriliyor: birincisi, pek çok kitap, film ve oyundan tanınan Canavar Griffin; ve ikincisi, Hipokampus. Genellikle çok daha az karşılaşılan bu varlıklar yine de korkunç, zalim ve ürkütücü bir düşmanın temsilcileridir.

Klasik mitolojik ayarlarda Titan Quest’e geri dönün ve antik Yunan’ın fantastik bir yeniden yorumlamasında efsanevi canavarlarla yüzleşin. İntikam tanrıçası Nemesis, kontrolden çıktı. Kaderin iplerini bozuyor ve ona karşı duran herkesi sonsuza dek cezalandırıyor – siz dahil. Silahınızı alın, tanrılarla omuz omuza savaşın ve Nemesis’i durdurmak, cezalandırdığıları serbest bırakmak ve kendi destansı hikayenizi örmek için kaderi değiştirin.

Titan Quest 2 şu anda PC, PlayStation 5 ve Xbox Series S/X için geliştirme aşamasındadır.