Todd Howard, Fallout serisinin bazı fikirlerini reddetti, çünkü onlar Fallout 5 ile kesişiyordu.

Todd Howard, Fallout serisinin bazı fikirlerini reddetti, çünkü onlar Fallout 5 ile kesişiyordu.

Bilindiği gibi, şu anda Fallout serisinin oyunlarından esinlenerek yapılan bir dizi hazırlanıyor. Projenin yönetmeni olan Jonathan Nolan, bu diziyi Fallout 5 ile karşılaştırdı. Nolan’ın bu karşılaştırmasının ilk bakışta olduğundan daha büyük bir önemi olduğu ortaya çıktı.

Den of Geek yayınına verdiği röportajda Todd Howard, Bethesda‘nın dizi Fallout’un senaryosundan bazı fikirleri çıkarmalarını istediğini çünkü bu fikirleri Fallout 5‘te kullanmak istediklerini söyledi. Howard ayrıca, dizi yazarlarının Fallout evreninde değerli bir hikaye yarattığını düşündüğünü ve onlardan çok etkilendiğini belirtti.

Bu durum, daha önce Bethesda‘nın Obsidian Entertainment‘tan, çünkü Bethesda’nın bu şehir üzerinde planları vardı. Fallout: New Vegas oyunundan San Francisco’nun Enclave tarafından yok edilmesi hakkındaki referansı çıkarmasını istemesini hatırlatıyor.

Şu anda Fallout 5 henüz duyurulmadı. Oyun, 2026-2027 yıllarında çıkacak olan The Elder Scrolls VI oyununun yapımı tamamlandıktan hemen sonra başlayacak.