Todd Howard Fallout serisinin yeni oyununun dizisiyle birlikte çıkarılmadığı için pişman değil

Todd Howard Fallout serisinin yeni oyununun dizisiyle birlikte çıkarılmadığı için pişman değil

Bethesda Game Studios’ın oyun yöneticisi ve yürütücü yapımcısı Todd Howard, yeni Fallout oyununun Amazon Prime Video’daki diziyle aynı anda çıkmadığına pişman olmadığını belirtti. Oyun dünyası için Fallout markasını önemli ve güncel olarak gördüğünü açıkladı.

Kinda Funny Games’e verdiği röportajda, stüdyonun Fallout’u yüksek potansiyele sahip bir marka olarak gördüğünü ve dünya genelindeki durumunu ve güncelliğini belirlediğini açıkladı. “Bu görevle mükemmel bir şekilde başa çıktığımızı düşünüyorum.” diyen Howard, Bethesda’nın Fallout 76 üzerinde çalışan ayrı bir ekibinin olduğunu ve bu sayede sürekli olarak oyunun yeni içeriklerle güncellendiğini belirtti.

“Bu anın en harika yanının, bunun Fallout 76’da nasıl işlediğini görmemiz olduğunu düşünüyorum. Biliyorsunuz, pek çok insan, anlaşılır nedenlerle başlangıçta onu reddetti. Son üç veya dört yılda inanılmaz derecede popüler hale geldi,” diyen Howard, “Ve insanlar geliyor ve diyorlar ki, ‘Evet biliyorsunuz, gerçekten bu Fallout deneyiminden çok, çok keyif alıyorlar. Ve bence şu anda, bugünkü tarihte, bu oyuna hiç katılmamış olan en büyük kişi sayısı ve özellikle “76” üzerinde böyle bir tepki görüyoruz ki, daha önce hiç bu kadar başarılı olmamıştı. Bu konuda çalışan ekiple çok gururluyum.” şeklinde konuştu.