Tom Clancy’s The Division 3 Olayının Chicago’da Gerçekleşeceği Söyleniyor

Tom Clancy’s The Division 3 Olayının Chicago’da Gerçekleşeceği Söyleniyor

İspanyol blogcu Manco Army , Tom Clancy’s The Division 3 oyununun geliştiricilerinden biriyle görüşmeyi başardı. Geliştirici, onunla Eylül 2023’te resmi olarak doğrulanan Tom Clancy’s The Division 3 hakkında detaylar paylaştı, ancak gizlilik şartıyla.

Geliştiriciye göre, üçüncü oyunun hikayesi Chicago’da geçecek. Oyun doğrudan önceki oyunlarla bağlantılı olmayacak, ancak önceki oyunlardaki bazı karakterlerin yer aldığı yan görevler olacak.

Şehir, altı farklı fraksiyon tarafından kontrol edilen bölgelere bölünecek. Oyuncular hangi fraksiyona katılacaklarını kendileri seçebilecekler ve bu seçime göre hikaye değişecek. Oyuncular, Üçlü Çatlak, Derin Kaçaklar veya Savaşçılar fraksiyonlarından birine katılabilecekler. Bir fraksiyon seçildikten sonra, oyuncu fraksiyonun motivasyonunu ve geçmişini araştırabilirken, fraksiyona özgü görevler de mevcut olacak. Geliştiriciye göre, bu oynama tarzı oyun hikayesine ek bir derinlik katmaktadır.

Ayrıca, geliştirici iki fraksiyon hakkında daha detaylı bilgi verdi:

  • Üçlü Çatlak fraksiyonu, kriz ve felaket zamanlarında hareket etmeyi öğrenmiş ve görevlerine sadık cesur ajanlardan oluşan uzmanlaşmış bir örgüttür. Görevleri, ajanlar aşırı durumlarla karşı karşıya kaldıklarında toplumun geriye kalanını korumak ve korumaktır. Güvenlik güçlerine karşı en tehlikeli tehditlere karşı koymak için ileri teknolojiye ve özel kaynaklara sahiptirler. Saatleri ve armalarıyla tanınan bu ajanlar, iyi koordine edilmiş taktik hücralarda hareket ederler. Onlar savaş, gizlilik ve ekip çalışması konularında uzmandır, tehditleri nötralize etmek ve düzeni korumak için karmaşık taktikler kullanırlar.
  • Derin Kaçaklar fraksiyonu, mevcut fraksiyonlardan memnun olmayan ve hayal kırıklığına uğramış insanlardan oluşan yeraltı bir fraksiyondur. Bu isyancılar, şehri harap eden felaketin gizli gerçeğini ortaya çıkarmakla obsesif hale gelmişlerdir. Yetkililere ve araştırma ve casusluk yapan oluşturulan gruplara güvenmezler. Olayları ortaya çıkarmak için yetkililere sızarlar ve felaketin karanlık sırlarını açığa çıkarmaya çalışırlar.