Tomb Raider 1-2-3 Remastered için Toplamda 155 Düzeltme İçeren 1.2 Yaması Yayınlandı.

Tomb Raider 1-2-3 Remastered için Toplamda 155 Düzeltme İçeren 1.2 Yaması Yayınlandı.

Apsyr şirketi Tomb Raider 1-2-3 Remastered için 1.2 güncellemesini yayınladı. Bu yama üç oyun için toplamda 155 düzeltme içeriyor.

Bu yeni güncelleme Lara Croft için fotoğraf modunda yeni pozlar eklerken “Vegas Kabusu” için özel bir kıyafet ekliyor. Ayrıca, birçok kapıda hızla yanıp sönen dokular sorununu çözüyor. Yama ayrıca yağmur, ateş ve duman efektlerini iyileştiriyor. Dahası, dinamik aydınlatma artık orijinal oyunlara daha fazla uyacak şekilde daha doğru olacak.

Ayrıca belirtilmelidir ki, kamera çok yaklaştığında Lara’nın karakteri artık kaybolacak, başından geçmeyecek. Lara’nın saçları artık HD modunda genişlemeyecek/daralmayacak. Ayrıca, bu güncelleme Steam başarımlarının bazen yanlış açıklamalara sahip olmasına neden olan bir sorunu da gideriyor.

Yukarıda bahsedilen iyileştirmeler üç oyun için geçerlidir. Ve tahmin ettiğiniz gibi, güncelleme ayrıca her bir oyun için ayrı ayrı düzeltmeler, ayarlar ve iyileştirmeler içerir. Örneğin, Tomb Raider’ın ilk oyununda yama, “Aziz Franciske’nin Çılgınlığı”ndaki Thor odasındaki şimşeği günceller ve “Kayıp Vadisi”ndeki eksik dokuları ekler. Tomb Raider 2’de ise tüm “Maria Doria’nın Batışı” seviyelerine grafiksel iyileştirmeler getirir. Tomb Raider 3’ün ise yaprak dokularını güncelleyerek daha şeffaf hale getirir.

Değişikliklerin tam listesi bu bağlantıda bulunabilir.