Tomb Raider’ın remasterlarındaki Lara’nın tasarımından Angel of Darkness’un fan-remake’inin ortak yazarı sorumluydu

Tomb Raider’ın remasterlarındaki Lara’nın tasarımından Angel of Darkness’un fan-remake’inin ortak yazarı sorumluydu

Tomb Raider 1-2-3 Remastered koleksiyonu ve Polonya arasında ne ortak nokta var? İlk bakışta hiçbir şey yok gibi görünse de, Lara Croft’un klasik versiyonlarının Polonyalı grafik tasarımcısı Conrad Mazhevski tarafından gençleştirildiği ortaya çıktı. Bu bilgiyi Mazhevski, blogunda duyurdu.

Resmi olarak duyuruldu! Tomb Raider Remastered’da Lara’nın modelini benim yarattığım haberini paylaşmaktan çok memnunum! Bu harika bir deneyimdi – bu muhteşem ve yetenekli ekip ile çalışmak! Bana inanan herkese teşekkür ederim! – diye yazdı Conrad Mazhevski.

Mazhevski’nin Aspyr Media ile işbirliği her iki taraf için de oldukça faydalı oldu. Karakter yaratıcısının çalışmasının etkisi oyuncular tarafından oldukça olumlu karşılandı. Yorumlar arasında, güncellenmiş Lara Croft’un Tomb Raider 1-2-3 Remastered’daki yeni görünümünün bugüne kadarki kült karakterin en iyi varyasyonlarından biri olduğu yorumları da bulunmaktadır.

Bir süre önce Mazhevski aynı zamanda Tomb Raider: The Angel of Darkness hayran yapımı remake’ine de yardımcı oldu. Bu proje, inisiyatifi ve baş mimarı olan Julian Guba tarafından oluşturuldu ve muhtemelen hala geliştiriliyor, ancak son bilgiler 2021 yılı Kasım ayından bu yana gelmemiştir, o zamanda geliştirici oyun üzerindeki çalışmaların durumu hakkında bilgi vermiştir.