Toplamda 1 Milyon Dolar Ödüllü Call of Duty: Mobile Turnuvası Başlıyor

Toplamda 1 Milyon Dolar Ödüllü Call of Duty: Mobile Turnuvası Başlıyor

 Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru piyasaya sürülen Call of Duty: Mobile her gün büyümeye devam ederek büyük bir ivme kazandı. Dünya genelinde mobile oyun anlamında rekabetin dozu bir hayli artmış durumdayken Activision ve Sony Mobile işbirliğiyle Call of Duty: Mobile 1 milyon dolarlık bir turnuva düzenleyeceğini duyurdu.

 

 Toplamda 1 milyon dolar ödülün sahiplerini bulacağı e-spor turnuvasını düzenleyen  Activision ve Sony Mobile, 30 Nisan'da online olarak başlayacağını ve 24 Mayıs'a kadar süreceğini belirtti. 1 milyon dolar ödüllü e-spor turnuvasını düzenlemekten oldukça memnun ve heyecanlı olduklarını söyleyen  Activision Mobil Başkan Yardımcısı Chris Plummer, şunları ifade etti:

“Oyuncuların favorisi Ranked Play’deki en son gelişme olan bu turnuva formatı, Call of Duty: Mobile oyuncularına dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele ederek para ve ödül kazanma fırsatı sunuyor.”

Turnuva boyunca tek ödülün para olmayacağını belirten Activision, belli başarılar elde eden oyunculara birtakım e-spor görsel ürünlerinide hediye edeceklerini açıkladı. 30 Nisan'da başlayacak olan 1 milyon dolar ödüllü  Call of Duty: Mobile turnuvası için daha fazla bilgi edinebilmek için https://www.callofduty.com/mobile/esports bu linke tıklayabilirsiniz.