Torchlight 3 – Minimum PC Sistem Gereksinimleri

Torchlight 3 – Minimum PC Sistem Gereksinimleri

Popüler hack’n’slash RPG serisinin üçüncüsü olan Torchlight III’ün sistem gereksinimlerini öğrendik. Bu bilgiler oyunun Steam profilinde yayınlandı. Maalesef şimdilik sadece minimum sistem gereksinimleri yayınlandı, bu yüzden sunduğu tüm deneyimi tatmak için ne tür bir PC’ye ihtiyaç duyulacağını hala bilmiyoruz.

Minimum sistem gereksinimleri:

  • İşlemci: 2.5 GHz quad-core veya daha iyisi
  • RAM: 4 GB
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 470 GTX / AMD Radeon 6870 HD veya daha iyisi
  • HDD: 10 GB
  • İşletim sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bit

Yakın zamana kadar, hayranlar serinin bir sonraki oyunu hakkında karışık görüşlere sahiptiler. Başlangıçta oyunun mikro işlemlere sahip ücretsiz bir modele dayanması ve güçlü bir şekilde değiştirilmiş bir oyun yapısı sunulması gerekiyordu. Bu farklılıkları yansıtmak için projeye Torchlight Frontiers adı verildi.

Ayrıca uzun süren müzakereler ve hayranlarla yapılan birçok istişareden sonra, bu projenin doğru olmadığına karar verildi. Proje klasik bir devam serisine dönüştürüldü. Oyunun adı Torchlight 3 olarak değiştirildi ve freemium (ücretsiz) modeli terk edildi. Oyun yapısında önemli değişiklikler yapıldı.

Eski özelliklerden sadece daha ayrıntılı çevrimiçi mod kaldı. Şehirlerde partimize alınabilecek birçok oyuncu ile tanışacağız. Ancak, yalnız oynamayı tercih edenler için, ayrı bir karakter gereksinimi olmasına rağmen, çevrimdışı bir mod da olacak.

Son olarak, Torchlight 3 PC, Xbox One ve PlayStation 4’e geliyor ve bu yıl ilk olarak PC’de ve ardından konsollarda piyasaya sürülecek.