Total War: Three Kingdoms Kan Paketi Geliyor

Total War: Three Kingdoms Kan Paketi Geliyor

Total War: Three Kingdoms Kan Paketi Antik Çin’e Ölüm Getirir

Total War: Three Kingdoms Kan Paketi Antik Çin'e Ölüm Getirir

Şimdiye kadarki Total War geleneği gibi, Three Kingdoms da aşırı miktarda kan ve iç organları ekleyen küçük bir DLC almak üzere. Reign of Blood Effects Pack, savaş alanlarınızın kırmızı renkte kalmasını sağlamak ve oyunun yaş seviyesini çeşitli bölgelerde arttırmak için önümüzdeki hafta başlatılacak.

Yeni Steam içerik tanımlayıcıları listesinin gösterdiği gibi “şiddetli savaş ölümleri, mücadele haritasında kanlı dövüş animasyonları, savaş alanına kan püskürmesi ve yere dökülmesi, karın yaralarından dökülme, kanlanmış etkinlik klipleri, hem insanların hem de atların parçalanması ve insanların başının kesilmesi”ne sahip olacaksınız.

Atlar da yeni uygulamadan eşit olarak etkilenir. Bu kanlı durumu ayarlayabilmenizi sağlayan bir kaydırıcı olacak. Ama insanların ve atların ayrı ayarlanıp ayarlanmaması ile ilgili bir bilgi yok. Her iki durumda da, karakterleriniz piyadeleri alt ettiğinde ve savaşın ardından savaş alanını işaret eden birçok ceset için yeni ölüm animasyonları alacaksınız. Sizi tam olarak nelerin beklediğini fragmanda görebilirsiniz.

Total War: Three Kingdoms – Reign of Blood Fragman

Reign of Blood Effects Pack, 27 Haziran’da Steam’de 2.99 $/ 1.99 £/ 2.99 € karşılığında satılacak. İsterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Total War: Three Kingdoms satışları, oyunun kalitesi ve ortamın devasa Çin pazarındaki popülerliği sayesinde etkileyici olmuştur.