Total War: Warhammer 3 Güncellemesi 12 Yeni Birim, Ölümcül Büyü ve Benzersiz Savaş Atı Ekliyor

Total War: Warhammer 3 Güncellemesi 12 Yeni Birim, Ölümcül Büyü ve Benzersiz Savaş Atı Ekliyor


Yeni oyun içi eklemeler, Total War: Warhammer 3 içeriği üzerindeki taahhütleri kapsamında Shadows of Change DLC’si ile Creative Assembly tarafından sunulacak. Şu anda mevcut olan bu içerik, Kisleve, Grand Cathay ve Tzeentch ordularına yayılmış 12 yeni birim içeriyor. Ayrıca Witch Hunter Knowledge şeklinde ölümcül bir büyü ve Katarin’in benzersiz savaş atı da dahil olmak üzere. Bu at, temel oyunun tüm sahipleri için ücretsiz olacak.

Ek olarak, Mother Osnatki ve Kislev Witches için mevcut olan “Witch’s Knowledge”, altı yeni büyü ve yeni bir bilgi özelliği içeriyor. Düşman birliklerini yok etmeye ve lanetlemeye odaklanan bu büyüler, özellikle bu büyüleri kullanarak birliklere destek sağlamak için kullanılabilecek geliştirmeleri ortaya çıkarıyor. Bu, Mother Osnatki’nin kampanyasındaki lanetlerin ve lütuf mekaniğini tamamlıyor ve bu benzersiz karakterle savaşırken daha fazla oyun olasılığı sağlıyor.

Bu öfkeli büyüler arasında Witch’s Brew bulunuyor; bu büyü, cadının kazanını çağırarak, içindeki sonsuz öfkeyi düşmanlarının üzerine boşaltıyor. Ya da “Revenge of the Spirits”, kötü ruhun düşmanın ruhuna nüfuz ederek onu yavaşça içten içe parçalayacak şekilde hedefleniyor.