Treasure of Nadia Yazarlarından Yetişkinler için Yeni Oyunları Symphony of the Serpent’in Fragmanını Yayınladı

Treasure of Nadia Yazarlarından Yetişkinler için Yeni Oyunları Symphony of the Serpent’in Fragmanını Yayınladı


Bugün yetişkinler için oyunlar geliştiren popüler bir stüdyo olan NLT Media, geliştirme aşamasında olan yeni oyunu Symphony of the Serpent’in ilk fragmanını yayınladı.

Oyunun 2024 yılı başlarında çıkması bekleniyor ve öncelikli olarak geliştiricinin Patreon hesabında erken erişime açılacak, ardından Steam gibi platformlarda da yayınlanabilir.

Bu, Lust Epidemic ile başlayan ve Treasure of Nadia ile devam eden serinin dördüncü oyunu olacak. The Genesis Order ise bitiş aşamasına yaklaşırken, Symphony of the Serpent’in önceki oyununun tamamlanmasının hemen ardından piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Serinin hikayesi daha metafiziksel bir hale gelecek ancak Indiana Jones tarzı maceraların unsurlarını koruyacak. Bir virüs halkı etkilediğinde, şeytanlar bu fırsatı istila için kullanacak ve Cennet ile Cehennem arasında bir savaş başlatacak, yeni baş karakter bu savaşın merkezinde olacak ve önceki oyunlardan birçok karakter geri dönecek.

NLT Media, son birkaç yıldır Patreon’da başarılı olan bir dizi yetişkin oyun geliştiricisinden biri. Geleneksel yayıncılar genellikle bu türü göz ardı ederken, birçok geliştirici popüler bir monetizasyon platformunda izleyici kitlesini ve yeterli finansmanı buldu ve bu durum aslında tam bir endüstrinin doğuşunu simgeliyor.

Diğer birçok yayıncı gibi NLT Media, oyunlarını aylık 2 ila 23 dolar ödeyen Patreon aboneleri için kademeli olarak piyasaya sürüyor. Oyunlar tamamlanmaya yaklaştığında, Steam ve diğer dijital platformlarda genel satışa sunuluyor. Symphony of the Serpent’in de muhtemelen aynı yolu izleyeceği tahmin ediliyor.

Şu an için Symphony of the Serpent’in ne Patreon’da ne de diğer dijital platformlarda çıkış tarihi kesinleşmiş değil.