Tropico 6 Ertelendi

Tropico 6 Ertelendi

Tropico 6

Tropico 6

Tropico 6, daha önce açıklandığı gibi bu ay PC’de olmayacak. Bir mesajda, geliştirici Kalypso Media Group’un sahibi Simon Hellwig, yaklaşmakta olan strateji oyunu için bir gecikme olduğunu ve bunun henüz mükemmel olmadığını açıkladı.

Kalypso’nun web sitesinde onun açık mektubunu okuyarak, “Tatillerde, Tropico 6’yı uzun zamandır oynuyorum ve gördüklerimi çok beğendim. Ancak, mütevazi düşünceme göre, bir oyundan hoşlanmak yeterli değil. Ben onu sevmek istiyorum! Ve Tropico 6 iyi, ancak çok iyi değil ve tamamlanmamış. Henüz. Kendi görüşümü ve dünyadaki binlerce özel beta oyuncusundan aldığımız yanıtı birleştiren Kalypso, oyunun yayınlanmasını birkaç ay daha 29 Mart 2019’a ertelemeye karar verdi.” dedi.

Hellwig, fazladan zamanın, geliştiricinin topluluktan aldığı daha fazla istekleri tanıtmak için kullanılacağını söyledi. “Ancak bunu bir gecede yapamayız ve serinin hayranlarına mümkün olan en iyi Tropico deneyimini sunmak istiyoruz. Yol bulma, zorlu bir çok oyunculu ve sadece her Tropican için kapsamlı simülasyon gibi özellikler. Ancak tüm ekonominin halihazırda iyi bir şekilde uygulandığı, ama Tropico 6 için çok yüksek kalite standartlarımızı karşılamak için daha fazla dengeleme, test etme ve geliştirmeden faydalanabileceği söylenebilir.” dedi.

Hellwig, hayranlardan özür dilemeye devam etti, ancak gecikmeyi telafi etmek için iyi haberler verdi. Oyunu 10 Ocak’ta belirli bir dijital platformda (Steam ve Kalypso‘nun kendi mağazası da dahil olmak üzere) son teslim tarihine göre sipariş edenler oyunun ilk DLC paketini ücretsiz alacaklar.

Tropico 6, takımadalar arasında oynama yeteneği gibi serilere yepyeni özellikler sunuyor; hatta çeşitli adaları köprüler kullanarak da bağlayabilirsiniz. Önceki bir fragmanda görüldüğü gibi, Eyfel Kulesi ve Özgürlük Anıtı gibi dünyanın dört bir yanından bilinen simge yapılarını çalabilirsiniz. Şimdilik Mart ayında gelen PC sürümüne ek olarak, PS4 ve Xbox One sürümleri yılın ilerleyen zamanlarında gelecek. Bilgisayarınızda oyunu oynamak için nelere ihtiyacınız olduğunu Tropico 6 Sistem Gereksinimleri konumuzda öğrenebilirsiniz.