Troy Baker Grand Theft Auto 6’da Jason’ı Seslendirdiği İddialarına Yanıt Verdi

Troy Baker Grand Theft Auto 6’da Jason’ı Seslendirdiği İddialarına Yanıt Verdi

Aralık 2023’te GTA 6 fragmanı yayınlandığında, hayranlar arasında başlayan bir kampanya aktörleri bulma kampanyasıydı. Lucia’nın seslendirmesini oldukça doğru bir şekilde öğrenildi, ancak Jason’ın sesi hala tam bir sır olarak kaldı. Bu, birçok oyuncunun GTA 6’da Jason’ı seslendiren kişinin efsanevi seslendirmen Troy Baker olduğuna inanmasına engel olmadı, oyunculuğun en önemli başarılarından bazılarını elinde bulunduran bir kişi.

Son video röportaj‘sı sırasında Troy Baker, The Last of Us’ta Joel’ı seslendirme konusundaki en tanınmışı (birçok diğer başarısı arasında), GTA 6’da Jason’ı seslendirdiği konusundaki spekülasyonları açıkladı. Aralık ayında yayınlanan fragmanda Jason sadece bir kelime söylüyor, bu yüzden onu seslendiren kişiyi belirlemek neredeyse imkansız, ancak birçok kişi Troy Baker’ın GTA 6’da Jason’ı seslendirdiğini iddia etmeye başladı.

Yalnızca bir kelime söylüyor! “İnanıyorum” diyor. İşte algıdaki ders budur – insanlar düşünür ve otomatik olarak varsayarlar. Kim olursa olsun, bu adamın işi için takdiri hak ettiğini düşünüyorum, çünkü eminim ki harika olacak.

Ardından, Rockstar Games’in aktörlerine yaptıkları büyük miktardaki işten bahsetti. Grand Theft Auto senaryolarının aylar hatta yıllar sürebileceği biliniyor, bu nedenle bir Grand Theft Auto oyunundaki ana karakterin rolünü almak büyük bir şey.