Türk Korku Oyunu In Silence, Steam Erken Erişiminde Başarılı Bir Çıkış Yaptı

Türk Korku Oyunu In Silence, Steam Erken Erişiminde Başarılı Bir Çıkış Yaptı

Dead by Daylight ve Phasmophobia gibi oyunların başarıları, çok oyunculu iyi korku oyunlarına talep olduğunu gösterdi. Steam'de bu kategorideki en güncel başarılı oyun, ilk sürümü 16 Ekim'de Erken Erişim'de satışa sunulan Türk oyun stüdyosu Ravenhood Games tarafından geliştirilen In Silence oldu. Bu oyunda, 2-6 kişilik bir grup hayatta kalmaya çalışan insanın rolünü oynuyor, başka bir kullanıcı ise onları avlayan canavarın kontrolünü ele geçiriyor. Canavar neredeyse kör olsa da son derece gelişmiş bir işitme duyusuna sahip.

Oyunun gerçekten sıcak bir şekilde karşılandığını Steam'deki %84'i olumlu olan 1195 yorumdan anlayabiliyoruz. İşte birkaç yorum:

“Oyunun atmosferi sizi hemen içine çekiyor. Oyun daha erken erişimde olmasına rağmen gayet iyi fiyatına değer. Arkadaşınız olmasa bile herhangi bir lobiye gidip arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Düşük sistemlerde de rahatça oynayabilirsiniz keyif alacağınıza eminim.”

Swicth

“Görüş olarak neredeyse kör ancak en ufak ses yapmanızda arkanızda belirebilecek, karnından yüzüne kadar uzanan ağzı ile her an kafanızı koparabilecek bir canavarın avı veya kendisi olmak istiyorsanız, bu oyun size kesinlikle tavsiyemdir.”

Predator

Oyun genellikle oynanış mekaniği ve atmosferi nedeniyle övülüyor. In Silence şu anda yalnızca Steam’de ve sadece 18,50 ₺’ye satılıyor.

Oyun, oyuncu sayısı açısından da iyi gidiyor. Hafta sonunun en sıcak anında 2.3 bin kişi aynı anda Steam'de bu oyunu oynadı. Önümüzdeki haftanın etkinlik sonuçları, oyunun bir geleceği olup olmadığına dair sonuçlara varmamızı sağlayacak.

In Silence yalnızca PC'de mevcut. Oyun yaklaşık 3-4 ay erken erişim aşamasında kalacak.