Türk Telekom’dan Mobil Müşterilerine 10 GB Hediye İnternet

Türk Telekom’dan Mobil Müşterilerine 10 GB Hediye İnternet

   Dün İstanbul’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi korkutan 5.8’lik depremden sonra hemen hemen bütün operatörlerde çeşitli sıkıntılar meydana gelmişti. Ailelerine ve akrabalarına ulaşmak isteyenler arama yapmaya çalıştıklarında sıkıntı yaşadılar ve iletişimde zorluklar yaşandı. Bunun yanı sıra internet bağlantılarında da sık sık bağlantı sıkıntıları oldu. Türk Telekom bu yaşanılan sıkıntıların ardından dün resmi Twitter hesabından açıklama yapmıştı. Açıklama da ; “Merkez üssü Silivri olan deprem sebebiyle, mobil hatlardaki yoğunluk kaynaklı kesinti söz konusu olmakla beraber, sabit ses, genişbant ve fiber altyapımızda herhangi bir kesinti ve sorun bulunmadığını belirtiriz. Sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. ” cümlelerini kullanmıştı

   Bugün de devam eden tepkiler üzerine mobil abonelerinden özür dilemek için yine resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Bu açıklama da ise ; “Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur. Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz işlem sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz. Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır. Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. ” cümlelerini kullandı. 

  

   Umarız bir daha operatörler böyle açıklamalar yapmak zorunda kalmaz. İletişimin günümüzde ki önemini göz önünde bulundurursak kullanıcıların verdiği tepkilerde haklılık payı olduğunu mantıklı buluyoruz. Buradan depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.