Türkçe: Korku Oyunu Scorn Tarzında Ürkütücü Macera Necrophosis Duyuruldu

Türkçe: Korku Oyunu Scorn Tarzında Ürkütücü Macera Necrophosis Duyuruldu

Dragonis Ares ve Adonis Brosteanu stüdyolarından geliştiriciler, Necrophosis adlı oyunun heyecan verici fragmanını tanıttı. Proje, ünlü sanatçı Zdzisław Beksiński’nin sürrealist ve karanlık motiflerini ödünç alan çekici bir macera olarak tanımlanıyor. Oyun, oynanış ve tasarım açısından, Scorn adlı yakın zamandaki korku oyununu hatırlatıyor.

Necrophosis’un yaratıcıları, Scorn’un yayınlanması ile kendi projelerini gerçekleştirme cesaretinin geldiğini açıkça belirtiyorlar. Geliştiricilerin söylediğine göre, önceden, garip bir çevre tasarımından kaynaklanan bir endişeyle birçok oyuncuyu uzaklaştırabilecek benzersiz tasarıma karar veremediler. Şimdi, Beksiński’nin dünyasından garip formlar ve tuhaf figürlerin oyun topluluğunun hoşuna gidebileceğini biliyorlar.

Necrophosis, sizi sürrealist bir evrende mistik bir maceraya ve bulmacaya dalmaya davet ediyor, burada çevre kendisi korkunç bir şahesere dönüşüyor, endişe verici formlar ve büyüleyici görsel efektlerle dolu.

Oyunun içindeki ürkütücü figürlere rağmen, Necrophosis korku türüne dahil değil. Oyunda keşfedilecek yerler ve çözülecek bulmacalar olacak ve ana vurgu benzersiz atmosfer olacak.

Oyunun çıkışı Steam üzerinden PC için planlanmıştır. Gelecekte, geliştiriciler, mekaniği tanımak için ücretsiz bir demo yayınlamayı vaat etmektedir.