Türkçe: Orijinal “Gothic” 23 yaşına girdi, remake geliştiricileri hediye hazırlıyor

Türkçe: Orijinal “Gothic” 23 yaşına girdi, remake geliştiricileri hediye hazırlıyor

Tam 23 yıl önce, 15 Mart 2001’de, Piranha Bytes bize “Gothic” serisindeki ilk rol yapma oyununu hediye etti. Yıllar geçmesine rağmen, oyun hala güncelliğini koruyor ve hala nostaljik duygular uyandırıyor. Tüm eksiklikleri ve pürüzlülüklerine rağmen, yine de ilk kez oynuyormuş gibi gözlerimize aşık bir şekilde geri dönüyoruz ve oynuyoruz.

Heyecanla beklenen yeniden yapımın geliştiricisi Alkimia Interactive stüdyosu, “Gothic” in doğum günü vesilesiyle hayranlarını ve orijinal oyunun geliştiricilerini tebrik etti ve bize bugün açıklanması gereken bir hediye vaat etti, ancak “Yeni Kamp’tan bir hırsız tarafından çalındı.” Belki de bu, oynanış veya çıkış tarihi hakkında bir şeydir.

Şüphesiz serinin uzun ömrüne katkıda bulunan önemli bir faktör, sizsiniz! “Gothic” hayranları! Siz olmadan, heyecanınız olmadan, çabanız, yaratıcılığınız, tutkunuz olmadan, bu her şey olabilir. Size çok teşekkür ederiz!

Ayrıca, orijinal oyunun geliştiricilerine büyük teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Binlerce oyuncuyu fetheden yeni benzersiz bir dünya yarattınız. Ayrıca, bazılarının “Gothic 1 Remake” üzerinde çalışmak için bizimle birlikte geldiğinden de mutluyuz.

Sizin için bir hediye hazırladık ve bunu bugün açıklamak istedik, ancak maalesef Yeni Kamp’tan bir hırsız tarafından çalındı. Görünüşe göre bu Mordrag’ı olmuş. En azından Torus, bu suçlamadan şüpheleniyor.

Onu pis ellerden almak ve en kısa sürede size getirmek için en iyi adamlarımızı göndereceğiz ve inanın, buna değer!