Türkçe’de makale başlığını yeniden yazma: Stellar Blade Dosyalarının Boyutu ve Ön Yükleme Tarihi Açıklandı

Türkçe’de makale başlığını yeniden yazma: Stellar Blade Dosyalarının Boyutu ve Ön Yükleme Tarihi Açıklandı

Sony Interactive Entertainment ve Shift Up tarafından geliştirilen yaklaşan macera oyunu Stellar Blade’in ön yükleme tarihi ve indirilecek dosyaların boyutu ortaya çıktı.

Stellar Blade, bugünün standartlarına göre oldukça küçük bir indirme boyutuna sahip ve PS5’te yaklaşık 35 GB. Dijital versiyonunu ön sipariş verenler için 24 Nisan 2024’te, yani çıkıştan 2 gün önce ön yükleme başlayacak. Ön yükleme, en son ön yüklü güncellemeyi içerecek, ancak ilk gün güncellemesi çıkışa daha yakın bir tarihte, yani 26 Nisan 2024’te yayınlanabilir. Diğer yandan, disk versiyonunu satın alanlar güncellemeyi indirmek zorunda kalacaklar.

Stellar Blade’de, düşman saldırı şemalarını anlama ve zamanlamaları doğru hesaplama üzerine odaklanan savaşlar bulunuyor. Oyuncular, blok ve kaçınmalarla Eva skalasını doldurarak çeşitli becerilere harcayabilirler; süper zırh delme ve düşman kombolarını kesme gibi. Ayrıca, Eva, ardışık blok ve kombolarla patlama skalasını biriktirerek pozitif etkileri ve güçlü saldırıları etkinleştirebilir.