Twitch Sings Karaoke Yarışmasında 20.000 Dolar Ödül Var

Twitch Sings Karaoke Yarışmasında 20.000 Dolar Ödül Var

Amazon’un sahip olduğu video oyunu akış platformu Twitch, insanların Fortnite oynamasını izlemeyi seven oyuncular arasında popüler bir platform. Ancak şimdi, Twitch Cuma günü Twitch Sings: Stream Star olarak ilan edilen karaoke yarışmasıyla müzik fanları kazanabilir.

Cesur Twitch yayıncıları hala beta sürümünde olan Twitch Sings karaoke platformuna kaydolabilirler. Twitch şarkı kitabındaki şarkılardan birine vokallerini gösteren bir performansın video versiyonunu sunmaları gerekecek.

Daha sonra performansları yarı finalistlere indirgemek Twitch’teki bir jüri heyetine bağlı olacak. Twitch topluluğu daha sonra ilk dörtte oy verecek ve gelecek ay Berlin’de TwitchCon Europe’a ücretsiz bir gezi yapacak ve sahnede 20.000 dolarlık büyük ödül için yarışacak.

 

Twitch’in pazarlama müdürü Kate Jhaveri,

“Twitch’te çok fazla yetenek var ve rekabet bir sonraki sanatçı dalgasını desteklememiz ve yeteneklerinin hem ödüllendirilmiş hem de büyük bir izleyici kitlesine görünür olmasını sağlamak için bir yol”

dedi.

Twitch yapımcıları zaten para kazanma kabiliyetine sahip kitlesel takipçiler kazandılar. En popüler streamer Ninja, geçen yıl 10 milyon dolar kazandı. Ayrıca, hayranlarının izleyebilmeleri için video oyunlarını sitede izleterek geçimini sağlayan birçok başka Twitch streamerlar var.

 

Platforma bir şarkı bileşeni ekleyerek, Twitch şimdi müzik tutkunları için bir alan yaratarak kendisini konumlandırıyor. Twitch Sings oyunu, taraftarlara Twitch kataloğundan yeni bir şarkı söylemeleri için onları neşelendirerek ya da onlara meydan okuyarak, oyuncularla etkileşim kurma şansı verecek. İlk Twitch Sings kataloğunda kaç şarkı olduğu henüz belli değil, ancak durum ne olursa olsun, Twitch şarkıcılarının izleyicilere en iyi sunumlarını yapacaklarından ve ortalığı alev alacağından şüphemiz yok.