Ubisoft, Assassin’s Creed Red’in 2025 Mart sonuna kadar piyasaya sürüleceğini doğruladı

Ubisoft, Assassin’s Creed Red’in 2025 Mart sonuna kadar piyasaya sürüleceğini doğruladı

2024 finansal yılının üçüncü çeyreği satış raporunda yayıncı, Assassin’s Creed Codename Red’ın 2025 finansal yılında (2024 Nisan ve 2025 Mart arasında) piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Şirket ayrıca, Star Wars Outlaws’ın bu yılın sonuna kadar piyasaya sürüleceğini de doğruladı. Şirketin genel müdürü Yves Guilmo şunları söyledi:

“2025 finansal yılında, 2024 yılında piyasaya sürülmesi beklenen Star Wars Outlaws ve uzun zamandır beklenen feodal Japonya evreninde gerçekleşen Assassin’s Creed Codename Red’i de içeren çok umut vadeden bir oyun serisi için hazırlanıyoruz. Bu efsanevi seri, açık dünya oyunları arasında ilk defa piyasaya sürülecek olması göz önüne alındığında, özellikle bu çekici markanın kaçınılmaz çekiciliğinin yanı sıra, endüstride bir kilometre taşı olmalıdır. Ubisoft ekibinin üzerinde özenle çalıştığı ve başarılı olacaklarına ve oyuncuların beklentilerini karşılayacaklarına inanıyoruz.”

Ubisoft ilk kez Codename Red’i 2022 yılı Eylül ayında duyurduğunda, Assassin’s Creed serisinin gelecekteki yol haritasını açıkladığında Codename Red, serinin altı yaklaşan bölümünden biri olarak listelenmişti.

Yayıncıya göre, 2007’de piyasaya sürüldüğünden bu yana 200 milyondan fazla kopya satan seri, Odyssey adlı stüdyo tarafından geliştirilen Red, Ubisoft Quebec tarafından yapılıyor ve aynı yaratıcı yönetmen tarafından yönetiliyor “serinin üçüncü dönemi” nin başlangıcını yapacak.