Ubisoft, Sessiz Sedasız "PRINCEOFPERSIA6.COM" Alan Adını Satın Aldı!

Ubisoft, Sessiz Sedasız "PRINCEOFPERSIA6.COM" Alan Adını Satın Aldı!

Oyun dünyasının en önemli şirketlerinden birisi olan Ubisoft, son dönemde geliştirdiği oyunlarla gündemden düşmüyor. Uzun bir süredir yeni oyun iddialarıyla gündeme gelen Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed serisinin yeni oyunu olan Assassin's Creed: Valhalla'yı duyurmuştu. 

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Asssassin's Creed: Valhalla'yı duyurmadan kısa bir süre önce Fransız merkezli web barındırma şirketi olan Gandi.net'ten oyunun ismini kullanarak bir internet sitesi satın almıştı. Bu detayın ortaya çıkmasından hemen sonra kullanıcılar bir anda Assassin's Creed: Valhalla'nın tanıtımıyla karşı karşıya kalmışlardı. Son gelişmelere göre  ise Ubisoft'un yine Gandi.net üzerinden “princeofpersia” adında yeni bir alan adı satın aldığı ortaya çıktı.

Bu olayların ardından Gandi.net cephesinden yapılan açıklamaları ve Assassin's Creed: Valhalla'nın duyurusunda yaşanan gelişmeleri göz önünde bulundurduğumuzda Ubisoft'un yeni Prince of Persia oyununu önümüzdeki saatlerde duyurabilir. Şu an için Ubisoft cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı ancak oyuncular büyük bir heyecanla yeni gelişmeleri bekliyor.

Her ne kadar tüm bu gelişmeler oyun dünyasında büyük yankı uyandırsa da Prince of Persia'nın 7 Mayıs'ta düzenlenecek olan bir Xbox etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Ubisoft'un bu etkinliğe katılarak geçtiğimiz günlerde tanıttığı Assassin's Creed: Valhalla hakkında bazı açıklamalar yapması ve Prince of Persia'yı duyurması bekleniyor.

Şu an için olaylarla ilgili net bir gelişme yaşanmasa da Ubisoft'tan yakın zamanda sevinderecek haberler gelecek gibi duruyor.