Ubisoft, Skull and Bones’ın son oyun aşamasını ve ilk yıl içerik yayın planını açıkladı.

Ubisoft, Skull and Bones’ın son oyun aşamasını ve ilk yıl içerik yayın planını açıkladı.


Bugün Ubisoft, Skull and Bones adlı yaklaşan korsan oyununun ilk yılı boyunca mevsim planının dışında oyuncuların oyun sonu beklentilerini açıkladı.

Oyun sonunun, yerel endüstriyi kontrol altına alarak ve kaçak mal ticaret rotalarını istila ederek kendi korsan imparatorluğunuzu oluşturmaya odaklandığı görünüyor. Ayrıca rotayı kendiniz de kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, bu durumu geliştirmek için lansmandan sonra uygulanacaklar konusunda bir fikir edindik, bu da görevlileri rüşvet almak için ticaret yollarını devriye gezmek üzere gemiler veya filolar atamayı içeriyor.

Oyunun ilk yılının yol haritasına buradan göz atabilirsiniz, bu yol haritası başarılı bir şekilde dört mevsime ayrılmış durumda.

İlk mevsim “Deli Gelgitler” olarak adlandırılacak, ikinci mevsim “Kaotik Korosu”, üçüncü mevsim “Ejderha İzleri” ve dördüncü mevsim “Derinlik Gölgesi” olarak sizi davet edecek. Her mevsim, karşı karşıya geleceğiniz efsanevi rakip kaptanlara adanmış olacak, bunlar arasında Philippe Laurens, Hubak kardeşler ve Li Tianjin de bulunmakta. Dördüncüsü hala gizemini koruyor.

Ayrıca deniz canavarları ve çeşitli dünya olayları gibi birçok yeni etkinlik olacak, ayrıca korsan imparatorluklarınız için toprakları ele geçirme yeni fırsatları da olacak. Tabii ki, tüm canlı servislerde olduğu gibi, sizi yeni mobilyalar, silahlar ve gemiler gibi mevsimlik ödüllerle çekecekler.

İkinci video, oyunun kendisini, düşmanca ele geçirmeleri, efsanevi soygunları ve çok daha fazlasını içerecek şekilde gösteriyor.

Skull and Bones, PS5, Xbox Series X|S ve PC için 16 Şubat 2024 tarihinde piyasaya çıkacak. Premium Sürümü önceden sipariş verirseniz, 3 gün erken erişim elde edeceksiniz.