Ubisoft, Star Wars Outlaws için ortak olarak Intel’i seçti.

Ubisoft, Star Wars Outlaws için ortak olarak Intel’i seçti.

Ubisoft, Star Wars Outlaws için Intel’i 14. Nesil işlemcilerin ve daha fazlasının optimize edilmesi için özel bir ortak olarak seçtiğini duyurdu. Her iki tedarikçi de, bazı işlemciler ve 14. Nesil dizüstü bilgisayarlarla birlikte oyun promosyon paketlerini içeren bir ortaklığı duyurdu.

Ortaklık yalnızca oyun paketleriyle sınırlı değil, aynı zamanda Intel’in 14. Nesil işlemcilerin performans optimizasyonunu da kapsıyor. İddia edildiğine göre Intel, Ubisoft ile çalışarak, yeni Raptor Lake-S ve Raptor Lake-HX serileri gibi 14. Nesil çiplerinin Star Wars Outlaws’ı başlatırken en iyi performansı sunmasını garanti etti.

Intel’in Enthusiast PC ve Workstation Segment Genel Müdür Yardımcısı Roger Chandler, şunları söyledi:

“Massive Entertainment’ın ün kazandığı oyun üstünlüğünü, 14. Nesil Intel Core işlemcilerimizin gücü ve performansıyla bir araya getiren Intel için büyük bir ortaklıktır. ‘Star Wars’, dünya çapındaki oyuncular için en ikonik kültürel referanslardan biri olarak kalıyor ve en son mobil Intel Core HX serisi işlemcilerimizin ve masaüstü PC’ler için S serisi işlemcilerimizin platformun güvenilir özelliklerle birleştiği dünyanın en iyi oyun performansı ile birleşiyor. Yeni teknolojilerimize dayalı olarak Star Wars Outlaws oyununu mümkün olduğunca rahat hale getirme fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Intel, Massive Entertainment ekibine hem yazılım hem de donanım desteği sağladı ve oyunculara ilk kez Star Wars deneyimini açık dünya olarak sunuyor. Optimizasyonlar, Intel’in 14. Nesil hibrit çiplerinde CPU planlamasını geliştirirken ve iş yükü planlamasını optimize ederken, en yeni işlemcilerde mevcut olan tüm performansın tam potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışıyor.

Optimizasyonların yanı sıra Intel, masaüstü PC’ler için Raptor Lake-S 14. Nesil işlemcilerini Star Wars Outlaws’ın ücretsiz bir kopyasıyla sunacak ve Dell Alienware, Lenovo Legion, HP Omen, Acer Predator, ASUS ROG, MSI ve Razer gibi ortaklardan 14. Nesil Raptor Lake-HX dizüstü bilgisayarlar da ücretsiz oyun kopyasına sahip olacaklar. Promosyon, 9 Nisan’dan 31 Temmuz’a kadar devam edecek ve oyun kopyaları 15 Eylül 2024’e kadar indirilebilecek.