Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends İndir

Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends İndir

Apex Legends

Apex Legends

EA‘nın sahip olduğu Titanfall geliştiricisi Respawn, ücretsiz oynanabilen battle royale oyunu Apex Legends’i tamamladı. Belirtildiği gibi Apex Legends Titanfall dünyasında geçen bir battle royale nişancısıdır. Oynaması ücretsizdir ve şimdi hemen indirip oynayabilirsiniz.

Titanfall evreninde geçen Apex Legends, Overwatch gibi kahraman nişancılardan ilham alıyor gibi görünüyor. Sekiz karakterin (veya Legends) her birinin düşmanları takip etme, tuzakları dağıtma ve zehirli gaz kullanma gibi kendi yetenekleri vardır.

60 oyuncuya kadar maçlarda üçlü takımlarda oynayacaksınız. Diğer battle royale oyunlarında olduğu gibi, takım arkadaşlarınızı düşmüş bir durumdan canlandırabilirsiniz. Ölmeden önce onları kurtaramadıysanız, öldükleri yerden bir Legend Banner’ı alarak ve onları Respawn Beacon’a götürerek tekrar hayata döndürebilirsiniz. Bu tür bir diriliş battle royale oyununda tipik değildir, bu yüzden mekanik yeni bir oyun elementi sunmalıdır. Bu arada envanter sistemi otomatik olarak uygun silahlara aldığınız teçhizatı otomatik olarak bağlar ve haritada karşılaştığınız bir öğenin sahip olduğunuzdan daha iyi olup olmadığını size söyler.

Apex Legends’in baş yapımcısı Drew McCoy, bir basın açıklamasında, “Oynadığınız her oyunda hedefimiz bir plan yapmaktır. ama bir hikaye ile ayrılıyorsunuz. Sadece lansman sırasında eğlenceli ve unutulmaz bir deneyim sunmakla kalmayacak, aynı zamanda uzun süre büyümeye devam edebileceğimiz bir oyun inşa ediyoruz.” dedi.

Apex Legends, Fortnite‘ın para kazanma modeli gibi, her sezonda yeni skinler, karakterler ve silahlar içeren sezonsal bir kurgu takip ediyor. İlki gelecek ay başladığında, oyunla kazanabileceğin kozmetik eşyalara erişmeni sağlayan sezonluk bir Battle Pass alacaksınız. EA’nın desteği ve geniş çapta beğenilen Titanfall 2‘yi takiben arkasında pek çok iyi destek varken, Respawn belki de battle royale arenasına katılan diğer birçok katılımcıdan daha iyi bir başarı şansına sahip.

Apex Legends şimdi PC, PS4 ve Xbox One’da. Oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuzu inceleyin. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Apex Legends’i hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Apex Legends İndir