Ücretsiz Battle Royale Oyunu H1Z1 PS4’de Geliyor

Ücretsiz Battle Royale Oyunu H1Z1 PS4’de Geliyor

H1Z1 PS4

H1Z1 PS4

H1Z1, uzun süren bir erken erişim periyoduyla PC’de battle royale dalgasına katılmıştı. Sonunda bu yılın şubat ayında resmi bir sürümü oldu. Bununla birlikte, geliştirici Daybreak Games, ayakta durmaya çalışan nişancıyı yakında PlayStation 4‘e getirecek şekilde hazırlanıyor. Şirket, açık bir beta’nın 22 Mayıs’ta gerçekleşeceğini ve konsola özgü pek çok özellik ve ince ayar yapılacağını duyurdu.

PS4 sürümü için yapılan değişiklikler arasında, envanter, kolaylaştırılmış kullanıcı arayüzü ve basitleştirilmiş yağma sistemi için bir radyal menü içeren yenilenmiş bir kontrol şeması bulunmaktadır. En kayda değer değişikliklerden biri, orijinal PC versiyonunun çekirdek bir oyun öğesi olan, tamamlama sisteminin tamamen kaldırılmasıdır. Bu platformda, giyim ve kasklar parçalara ayrılabilir zırh ve patlayıcı oklar gibi hayati ekipmanları donatmak için parçalanabilir ve diğer malzemelerle birleştirilebilir. Daybreak, bunun kaldırılmasının maçların hızını korumaya ve odaklanmaya devam etmesine yardımcı olması gerektiğini söylüyor.

Bilindiği gibi oyun daha çabuk bir hız uygulamak için daha hızlı hareket eden ölümcül gaz bölgeleriden oluşur. Maçlar ilerledikçe, oyuncuları daha küçük güvenli alanlara zorlamak için bir daire kapanır ve PC versiyonundan nasıl değiştirildiğine dair detaylı olmamasına rağmen yeni gaz bölgesi davranışının oyuncuları hareket halinde tuttuğu söyleniyor.

Ek olarak, tedarik düşüşleri değişiyor; Bunlar, yüksek güçte zırh ve silahların bir maçta elde edilmesinde ve rastgele havadan atılmasında birincil yöntem olacaktır. Ayrıca KH43, Marauder, Combat Shotgun, CNQ-09, Scout Rifle ve MK46 gibi yeni silahlar da olacak. Özel kasalar, bu nadir düşüşler “seviye 2 ve seviye 3 silahlar ve donanımlar” içerdiğinden ve yakın çevrede olduklarında hafif radyo gürültüsü yayacağından büyük bir oyun değiştirici olabilir.

Teknik bilgilere gelince, H1Z1’in PS4 donanımı için optimize edildiği söyleniyor, ancak tek somut detay PS4 Pro’nun oyunu saniyede 60 kare çalıştırabilmesidir.

Oyun ücretsiz oynanırken 22 Mayıs açık beta’ya kadar oyun içi kozmetik ve 30 dolarlık dinamik bir tema içeren paket ön siparişi verebilirsiniz. PlayStation Plus üyeleri paketi % 20 indirimli alır. H1Z1 oyununu hemen indirip oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

H1Z1 İndir