Ücretsiz Battlefield 1 DLC Artık PS4 / Xbox One’da Kullanılabilir

Ücretsiz Battlefield 1 DLC Artık PS4 / Xbox One’da Kullanılabilir

Ücretsiz Battlefield 1

Ücretsiz Battlefield 1

Muhtemelen, Battlefield V‘un yaklaşmakta olan açıklamasını kutlamak için, EA 2016’nın Battlefield 1 için genişleme paketlerinden birini veriyor. Yeni bir ordu ve altı daha fazla harita içeren oyunun In the Name of the Tsar genişlemesi Xbox One ve PS4’te ücretsizdir.

Bunu konsoludan indirebilir veya bağlantıları takip ederek PlayStation ve Xbox mağazalarından indirmelerinizi yapabilirsiniz. PC’de ise şimdilik mevcut görünmüyor.

Orijinal olarak Eylül 2017’de piyasaya sürülen In the Name of the Tsar‘da, Rus ordusu, altı tane çok oyunculu harita, 11 yeni silah ve Putilov Garford zırhlı aracı gibi yeni araçların yanı sıra başka şeyler de ekleniyor. Normalde 15 dolardan satılır, bu yüzden bu oldukça hoş bir anlaşma.

Bu ayın başlarında EA, Battlefield 1’in ilk genişlemesi olan They Shall Not Pass‘ı da sınırlı bir süre için verdi. Bu yüzden belki de üçüncü ve dördüncü açılımlar Turning Tides ve Apocalypse, önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkabilir, ancak henüz onaylanan bir şey yoktur.

Sadece şu anda ücretsiz DLC’ye sahip olan Battlefield 1 değil; EA ayrıca Battlefield 4’ün Final Stand genişlemesini de veriyor, bu yüzden bunu da aldığınızdan emin olun.

Diğer yandan EA, bu yılın Battlefield oyununun Battlefield V olarak adlandırıldığını doğruladı. Söylentiler 2. Dünya Savaşı’nda kurgulandığı yönünde ve 23 Mayıs’ta resmi bir duyurunun gerçekleşmesi bekleniyor.