Ücretsiz Battlefield 5 DLC Yakında Geliyor

Ücretsiz Battlefield 5 DLC Yakında Geliyor

Battlefield 5 Tides of War

Battlefield 5 Tides of War

Battlefield V‘nin ilk ücretsiz DLC’si, Bölüm 1: Overture, gelmek üzere. Geliştirici DICE, Twitter’da, kısa bir gecikmeden sonra, genişlemenin 5 Aralık Çarşamba günü gerçekleşeceğini doğruladı. Başlangıçta başka bir güne karar verilmişti. Ama DICE bazı sorunları keşfetti ve sonuç olarak, yayınlamyı geri almaya karar verdi.

DICE, gecikmenin neden olduğu sorunları düzeltmek için “saatlerce çalışılıyor” dedi. Stüdyo ilk başta sorunların ne olduğunu açıklamadı. Durum ne olursa olsun, iyi haber gecikmenin kısa olmasıydı. DICE, bu bekleme için özür diledi ve sabırları için bekleyenlere teşekkür etti. DICE, “Ekip, oyunun sağlığı için sorunları çözmesi ve düzeltmede en iyisinin bu olacağına katıldı” dedi.

Bölüm 1: Overture, Battlefield 5‘in Tides of War canlı hizmet öğesindeki ilk kısımdır. Daha önceki Battlefield oyunları oyuncuları ekstra içerik için ücretlendirirken, DICE onu Battlefield V için herşeye veriyor ve bunun yerine kozmetik ürünler satıyor. Mikro ödemeler henüz Battlefield V’de mevcut değil, ancak yakında piyasaya sürülecek.

Reddit’teki bir yayında, DICE, 1. Bölüm: Overture‘un açılış programı hakkındaki bazı önemli ayrıntıları açıkladı. Yama yayınlandığı sürece her platformda bir saatlik kesinti olacaktır; işte program:

PC – Çarşamba, 5 Aralık, 1:00 PT / 4:00 ET / 9:00 UTC / 10:00 CET
PlayStation 4 – Çarşamba, 5 Aralık, 2:00 PT / 5:00 ET / 10:00 UTC / 11:00 CET
Xbox One – Çarşamba, 5 Aralık, 3:00 PT / 6:00 ET / 11:00 UTC / 12:00 CET

Bölüm 1: Overture güncellemesi yeni bir harita hazırlıyor; Panzerstorm. Practice Range’de yeni bir eğitici modu, Alman bir asker olarak oynadığınız yeni bir tek oyunculu bölüm, araç kozmetik özelleştirme seçenekleri ve bir dizi oynanış dengesi değişiklikleri ekliyor.

Bir başka zaman çizelgesinde, Battlefield V, Mart ayında Firestorm adlı bir battle royale modunu tanıtacak.