Ücretsiz PS4 PS Plus Oyunları – Ocak 2018

Ücretsiz PS4 PS Plus Oyunları – Ocak 2018

Ücretsiz PS4 PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS4 PS Plus Oyunları

Yeni yıla sadece bir kaç gün kaldı. Yeni bir başlangıç, yeni hedeflerinize yönelik çalışmalara başlamak ve en önemlisi Sony’nin PlayStation Plus servisinin sunduğu yeni bedeva video oyunları… Yayıncı, Ocak 2018’de abonelere sunulacak her şeyi detaylandırdı ve oldukça iyi bir seçim var.

Sunulan tekliflerin başında PS4 için Deus Ex: Mankind Divided geliyor. Kötü niyetli siberpunk rol yapma oyunu sizi bir kez daha Adam Jensen olarak oyuna dahil ediyor. Gizli bir dedektif veya gelişmiş bir öldürme makinesi veya bunların bir karışımı olarak yapabileceğiniz bir terörist grubu yakalamakla görevlendiriyor.

Bununla birlikte, Batman: The Telltale Series, Ocak ayında ücretsiz olarak piyasaya sunulacak. Bu, Telltale’nin Batman hikayesinin ilk sezonunda ve oyuncuları hem Bruce Wayne hem de onun suçla savaşan alter-ego’su gibi zorlu koşullara sokuyor. Yaptığınız kararların çevrenizdeki ilişkiler ve genel öykü üzerinde bazı sonuçları olacaktır. Deus Ex: Mankind Divided ve Batman: The Telltale Series 2 Ocak’dan itibaren PS Plus ile ücretsiz olarak satışa sunulacak.

Bu arada PlayStation VR sahipleri, StarBlood Arena‘yı gözlükleriyle oynayabilecekler. Ve bir haber; That’s You! PlayLink ücretsiz olarak sunulmaya devam edecektir. PlayStation Vita sahipleri için Psycho-Pass: Mandatory Happiness oyunu var, mükemmel anime Psycho-Pass’la aynı evrene dayanan bir oyun. Son olarak, PlayStation 3‘ü olanlar Sacred 3‘ü alabilirler.

Ocak 2018 Ücretsiz PS Plus Oyunları

PS4
– Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
– Batman: The Telltale Series (PS4)
– StarBlood Arena (PS Plus bonus – PS VR gerekli)
– That’s You! (PS Plus bonus – PlayLink)

PS3
– Sacred 3 (PS3)
– Book of Unwritten Tales 2 (PS3)

PS Vita
– Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita)
– Uncanny Valley (PS Vita & PS4)

Kaynak: 1