Ücretsiz PUBG Lite ve Sistem Gereksinimleri

Ücretsiz PUBG Lite ve Sistem Gereksinimleri

PUBG Lite

PUBG Lite

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), Güney Koreli video oyun şirketi Bluehole'un bir yan kuruluşu olan PUBG Corporation tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2017 online çok oyunculu bir battle royale oyunudur.

Oyun, daha önce 2000 Japon filmi Battle Royale'den esinlenerek, diğerlerinin oyunları için Brendan “PlayerUnknown” Greene tarafından yaratılan ve Greene'nin yaratıcı yönetimi altında bağımsız bir oyuna genişleyen önceki modlara dayanıyor. Oyunda, yüze kadar oyuncu bir adaya paraşütle bırakılıyor ve kendilerini ölümden kaçınırken diğerlerini öldürmek için silah ve teçhizat topluyorlar. Oyunun haritasındaki mevcut güvenli alan, zaman içinde boyutlarını azaltır ve hayatta kalan oyuncuları karşılaşmaları zorlamak için daha dar alanlara yönlendirir. Ayakta kalan son oyuncu veya takım kazanır.

PUBG'nin daha sonra oyunun 2018 yılında Android ve iOS için ücretsiz mobil versiyonu piyasaya sürüldü. Şimdi de PC için ücretsiz PUBG Lite adında bir versiyonu yayınlandı.

PUBG Lite, grafik detaylarında ve diğer özelliklerinde önemli kısıtlamalar yaparak, düşük donanımlı bilgisayarlarda daha iyi oynanması amaçlanan ücretsiz bir Battleground sürümüdür.

PUBG Lite Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
 – İşlemci: Intel Core i3 2.4 GHz
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
 – Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
 – İşlemci: Intel Core i5 2.8 GHz
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
 – Depolama: 4 GB kullanılabilir alan