Ücretsiz Sekiro Güncellemesi İle Oyuna Yeni Oyun Modu ve Kostümler Eklenecek

Ücretsiz Sekiro Güncellemesi İle Oyuna Yeni Oyun Modu ve Kostümler Eklenecek

Bu ayın ilerleyen günlerinde, yeni bir oyun modu, ana karakter için kıyafetler, mağlup bosslarla bir kez daha savaşma seçeneğini ve oyunlarımızın kayıtlarını içeren Sekiro: Shadow Die Twice için bir güncelleme alacağız.

Game of the Year sürümünün piyasaya sürülmesiyle Sekiro: Shadow Die Twice'ın temel sürümü yeni içerikle bir güncelleme alacak. Reflection of Strength seçeneği sayesinde, daha önce mağlup edilen bosslarla bir kez daha karşılaşabileceğiz. Gauntlets of Strength, yeni düşmanlarla karşılaşacağımız yeni bir oyun modu (boss rush) ekleyecek. Onları yenmek için ana karakterin ek görünümlerinin kilidini açacağız.

From Software, Sekiro'daki sosyal özellikleri de genişletti. Remnants'ın tanıtımıyla birlikte, 20 saniyelik videoları diğer oyuncularla yorum yaparak paylaşabileceğiz.

Sekiro: Shadow Die Twice'a zaten sahipseniz, bahsi geçen güncellemeyi ücretsiz olarak alacaksınız. From Software’in muhteşem oyunu Sekiro’yu henüz almamış olanlar yeni Game of the Year Edition sürümünü alarak maceraya başlayabilirler.