Ücretsiz Steam ve Xbox One Oyunu Bu Hafta Sonu Oynanabilir

Ücretsiz Steam ve Xbox One Oyunu Bu Hafta Sonu Oynanabilir

Rocket League Ücretsiz

Rocket League Ücretsiz

PC ve Xbox One sahiplerinin bu hafta sonu ücretsiz olarak Rocket League‘i oynama şansı var. Perşembe, 5 Temmuz ve Pazartesi, 9 Temmuz arasında, oyunu tek kuruş ödemeden Steam veya Xbox One‘a indirebilirsiniz. Ücretsiz sürüm, tüm oyun modlarını, oynatma listelerini, özellikleri ve arenaları içerir. Bir uyarı, Xbox One sahiplerinin, oynamak için bir Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyacı olacak.

Oyuncuları bu oyunu satın almaya teşvik etmek için, Rocket League ve DLC seçimleri bu hafta sonu başlayan ve 9 Temmuz’a kadar sürecek olan Steam ve Xbox One’da % 50 indirimli olarak satışa sunulacak. Bu ana oyunu 10 dolara kadar indiriyor.

Rocket League temelde kapalı futbol otomobiller ile bir takım tabanlı online rekabetçi bir oyundur. Bu, oynaması zor bir oyun gibi görünebilir, ama bir kez onu halledebilirseniz, muhtemelen şaşırtıcı bir şekilde nüanslı ve çok rekabetçi olduğunu farkedeceksiniz.

Rocket League’in neşesi, herhangi bir maçta her iki saniyede tasarlanan ve atılan sayısız plana dayanır. Topun nereye ve nasıl geri döneceğini tahmin etmeye çalışmak, oyun içindeki bir oyundur.

Geçen sene oyun Nintendo Switch’e çıktı. Rocket League geliştiricisi Psyonix bu yılın başlarında Rocket League’nin 40 milyon oyuncuyu geçtiğini açıkladı. İsterseniz Rocket League’i buradan indirebilirsiniz.