Üçüncü şahıstan kooperatif nişancı oyunu The Forever Winter’ın oyuncu fragmanı: Horizon, DOOM Eternal ve Mass Effect yazarları tarafından.

Üçüncü şahıstan kooperatif nişancı oyunu The Forever Winter’ın oyuncu fragmanı: Horizon, DOOM Eternal ve Mass Effect yazarları tarafından.


Bugün Horizon: Zero Dawn, DOOM Eternal, Killzone, Hawken ve Mass Effect gibi ikonik oyunları geliştiren endüstri veteranları tarafından kurulan bağımsız oyun geliştirici Fun Dog Studios, ilk oyunları The Forever Winter için oyun içi gösterimi tanıttı. The Forever Winter, takım tabanlı taktiksel bir aksiyon oyunu ve roguelike unsurları bulunan dev makinelerle hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

The Forever Winter oyununda oyuncular acımasız bir PvEvE çatışması labirentine giriş yapıyor, burada çeşitli düşman fraksiyonlar kendi hedeflerine ulaşmak için savaşıyor. Dört oyuncudan oluşan takımlar (veya AI tarafından kontrol edilen takımlar), dev düşman ordularıyla savaşıyor ve dünya kaynaklarının son kısımlarını kapmak için çılgınca yarışırken ölenlerden yağma yapıyor. İhtiyacınız olan her şeyi toplayın, sonra sağ kalmak için kaçmaya hazır olun ya da kaçınılmaz kanlı ölümle yüzleşin. Birkaç oyun geçişi ile silahınızı geliştirmek daha büyük ve daha tehlikeli düşmanlarla savaşma şansı verebilir, ancak savaşı durduramazsınız. Asla “kazanamazsınız”. The Forever Winter’da zafer hayatta kalmak ve ekibiniz için malzemelerle eve dönmektir.

Başlangıçta Forever Winter, oyunun başarısına ve topluluk geri bildirimlerine bağlı olarak platformun genişletilmesi ile birlikte PC’de piyasaya sürülecek.