Üçüncü Sezonun İlk Tanıtım Fragmanı: One Punch Man

Üçüncü Sezonun İlk Tanıtım Fragmanı: One Punch Man

Uzun bir süredir duyurulduktan sonra üçüncü sezonu hakkında herhangi yeni bir bilgi olmamıştı “One Punch Man” anime dizisinin. Ve işte Saitama’nın dönüşüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Üçüncü sezonun yine J.C. Staff tarafından yapılacağı ve aynı zamanda ikinci sezonun da bu stüdyo tarafından yapıldığı açıklandı. Hatırlatmak gerekirse, ilk sezon Madhouse tarafından yapılmıştı. Ayrıca izleyiciler için yeni bir poster ve teaser fragmanı da yayınlandı.

Stüdyo dışında, bu anime dizisinin üçüncü sezonunda çalışan ana takım üyelerinin isimleri de açıklandı. Yönetmenlik görevini Kenichiro Komaya yapıyor, senaryo ise Yuka Yamada tarafından yazılıyor. Karakter tasarımı ise Kyoko Taketani tarafından yapılıyor. Müzikler ise Natsumi Tabuchi tarafından bestelenecek.

One Punch Man mangasında anlatılan hikaye tanıtıma ihtiyaç duymayabilir. ONE ve Yusuke Murata’nın eseri, herhangi bir rakibi tek bir yumrukla yenebilen ana karakterin kaderini anlatıyor. Ana konu, Saitama ve arkadaşlarının düştüğü komik durumlar etrafında dönüyor.

Üçüncü sezonun çıkış tarihi henüz bilinmiyor.