UD-M2IN Adaptörü ile NVMe M.2 SSD’yi USB 3.2 Gen 2 bağlantı noktalı bir depoya dönüştürün

UD-M2IN Adaptörü ile NVMe M.2 SSD’yi USB 3.2 Gen 2 bağlantı noktalı bir depoya dönüştürün

Timely şirketinin UD-M2IN adaptör dönüştürücüsü, M.2 NVMe katı hâl sürücülerini USB sürücülere basitçe takarak dönüştürmek için tasarlanmıştır.

Adaptör, M Key ve B&M Key NVMe M.2 katı hâl sürücülerini destekler ve 10 Gbps bant genişliği ile veri iletim hızını 1000 MB/s’den fazla yapabilen USB 3.2 Gen 2 arabirimine sahiptir. Bu, onu PC’ler için harici depolama birimi olarak, PlayStation 5 için genişletilmiş depolama birimi olarak ve aynı zamanda TV’lerde ve kayıt cihazlarında kayıt yapmak için kullanılabilecek evrensel bir cihaz haline getirir.

Adaptör kompakt boyutlara sahiptir: 39 mm genişlik, 60 mm derinlik ve 13 mm yükseklik ve ağırlığı 56 g.’dir. 560 mm uzunluğunda bir kablo dahil edilir. Cihaz, Windows 11/10/8.1/7 ve macOS 10.2.6 veya daha yeni sürümleri de dahil olmak üzere çeşitli işletim sistemleriyle uyumludur. Timely şirketi, adaptör için 1 yıllık garanti sunmaktadır.

Bu adaptör dönüştürücü, yüksek veri iletim hızına sahip harici depolama birimi olarak M.2 NVMe katı hâl sürücülerinin kullanımı için pratik bir çözüm sunar. Hızlı veri erişimine ihtiyaç duyan kullanıcılar için faydalı olabilir.

Cihaz, 16 Şubat’tan itibaren mevcut olacak ve yaklaşık 22$ fiyatında olacak.