UGREEN, En Duygusal Şarj Cihazı Nexode Robot GaN 65W’u Sundu

UGREEN, En Duygusal Şarj Cihazı Nexode Robot GaN 65W’u Sundu

Eğer “şarj cihazı adaptörü” dediğinizde siyah veya beyaz bir kutu ve fiş hayal ediyorsanız, o zaman bu alandaki bilginizi genişletmenin zamanı geldi. Piyasaya yeni çıkan Nexode Robot GaN 65W, şarj bloklarıyla ilgili kalıpları tamamen yıkar ve sadece dış görünüşü ile değil.

Adaptörlerin tasarımı kompakt robotları hatırlatıyor. Üzerindeki LED ekranında, cihazın şu anki şarj durumunu anlamak için duygular görüntülenir. Dolayısıyla bu robotik tasarımda sadece görsel değil, aynı zamanda pratik bir yön de var.

Nexode Robot 65W’un gücü (adından da anlaşılacağı gibi). Bu pik güç değil, maksimum sabit limit. Bu güç, örneğin MacBook Air M2’yi sadece 30 dakikada yüzde 51’e kadar şarj etmek için yeterli.

Bloğun üç bağlantı noktası vardır: 2 x USB-C (65 ve 30 W) ve 1 x USB-A (22,5 W). Üç port da aynı anda kullanılabilir, bu yüzden bir iş istasyonu için tek bir cihaz yeterli olacaktır.

UGREEN Nexode Robot GaN 65W, şık siyah ve çekici pembe olmak üzere iki renk seçeneği ile gelir. Materyalin yazıldığı sırada, cihazın fiyatı sadece 3400 Ruble iken, 100W’a kadar güç destekleyen bir kablo ile birlikte set sadece 3900 Ruble’ye mal olmaktadır.

UGREEN’in güç adaptörleri ve aksesuarları piyasada kendini kanıtlamış durumda, bu yüzden bu blok, ilginç ve faydalı bir hediye veya çalışma veya oyun alanını fonksiyonel olarak süsleyen bir eşya olabilir.