Ultra Sun ve Moon için Yeni Ücretsiz Legendary Pokemon

Ultra Sun ve Moon için Yeni Ücretsiz Legendary Pokemon

Ücretsiz Legendary Pokemon: Zygarde

Ücretsiz Legendary Pokemon: Zygarde

Haziran ayı geldi, bu da artık Ultra Sun ve Ultra Moon için ücretsiz bir Legendary Pokemon‘un kullanılabileceğini gösteriyor. Pokemon Company, yedinci nesil Pokemon oyunları için bir başka sınırlı süreli ücretsiz ile birlikte Legendary Pokemon Yılı sunmaya devam ediyor ve bu sefer Kalos bölgesinden bir başka Legendary: Zygarde.

Hangi versiyonu oynadığınıza bağlı olarak farklı bir Pokemon önerilirken, bu sene tüm geçmiş dağıtımlardan farklı olarak, tüm oyuncular aynı Legendary olanı alacak. Bununla birlikte, bu Zygarde’yi özel yapan şey, normal oyun yoluyla elde edilmesi çok zor olan bir Shiny’dir.

İndirme kodu ABD’de belirli bir perakendeci aracılığıyla satışa sunulacak. Avrupa ve Avustralya’dakiler, Nintendo Network üzerinden Mystery Gift aracılığıyla Legendary’i alabilecekler.

Bu ay alabileceğiniz Legendary, oyunlarda tutarlı kalırken, Ultra Sun veya Ultra Moon’da kullandığınızda nadir bir Gold Bottle Cap ile donatılmış olacak. Benzer şekilde, Zygarde farklı bir seviyeye gelecek ve yeni başlıklarda farklı bir hamleyi tanıyacaktır. Aşağıdaki her bir versiyondaki saldırılarını görebilirsiniz.

Pokemon Ultra Sun / Ultra Moon
– Zygarde — Level 100
–  – Thousand Arrows
–  – Outrage
–  – Extreme Speed
–  – Dragon Dance

Pokemon Sun / Moon
– Zygarde — Level 60
–  – Land’s Wrath
–  – Glare
–  – Safeguard
–  – Dragon Breath

İndirme kodunuzu kullanmak için oyunların ana menüsünden Mystery Gift’i seçin ve hediyenizi kod/şifre ile alma seçeneğini belirleyin. Kodunuzu girin ve Pokemon oyununuza yüklenecektir. Daha sonra Legendary’i herhangi bir Pokemon Center’da bekleyen teslimatçıdan alabilirsiniz.