Uncharted Karakteri Nathan Drake Neden Ölmüyor?

Uncharted Karakteri Nathan Drake Neden Ölmüyor?

Nathan Drake Ölmüyor mu?

Nathan Drake Ölmüyor mu?

10 yıl sonra, hala Naughty Dog’un popüler Uncharted serisinden daha çok şey öğreniyoruz.

Animator Jonathan Cooper, Twitter’da saldırıda olduğunuzda ortaya çıkan kırmızı göstergenin bir sağlık ölçer olmadığını, bunun yerine bir “şans” metresi olduğunu gösterdi. Düşmanlar Drake‘e geldiğinde “şans” sonunda tükenecek ve bu noktada düşman silahlı atışı onu öldürecek. Yani Nathan Drake‘i öldüren kurşun, ıska geçenlerden sonra bedenine isabet eden son kurşun oluyor.

Yine de, düşmanların gerçekten çok kötü bir amaç ve taktikleri olduğu anlamına gelse de, hala bir miktar inançsızlık ortaya çıkıyor. Ama bunun için de bir açıklama var.

Uncharted 1-3’ün yönetmeni Amy Hennig, Naughty Dog’un Uncharted oyunlarının, serinin Indiana Jones gibi filmlerin “ruhu ve tonu” ile aynı hizaya gelme niyetinden esinlendiğini söyledi. Birçok aksiyon filmi serisinde, kahraman çoğu zaman düşmanların hedef almasına rağmen inanılmaz oranlara karşı hayatta kalır. Bu doğru olabilir, ancak daha zorlu bir deneyim arıyorsanız, Uncharted franchise düşmanları daha akıllı ve ölümcül yapan Hard ve Crushing modları sunar.