Uncharted: Nathan Drake Koleksiyonu, PS5 ve PC için yeniden düzenlenebilir

Uncharted: Nathan Drake Koleksiyonu, PS5 ve PC için yeniden düzenlenebilir

Sony Interactive Entertainment — herhangi bir oyuncuya tanıtıma ihtiyaç duymayan bir yayıncıdır. Son zamanlarda şirket, oyunlarını bilgisayarda yayınlamaya daha fazla ilgi gösteriyor gibi görünüyor. PlayStation’ın PC’de gelecekte hangi hitlerinin olacağı nedensellikle ortaya çıktı.

Sony Interactive Entertainment’a ait franchising portföyü oldukça geniştir, çünkü PlayStation markası bu yıl 30. yıl dönümünü kutlayacak. Bu nedenle oyuncular, şirketin PC oyuncularıyla yalnızca popüler ve nispeten yeni oyunlarını değil, aynı zamanda uzun süredir sevilen hitleri de paylaşmasını umuyorlar.

Ve Sony’nin hayranların seslerine kulak vererek gelecekteki oyunların portlanmasını sipariş edebileceği görünüyor. Bu kez, eski PlayStation 3 ve PlayStation 4 sahiplerine iyi tanıdık gelen oyunlar olacak. Kratos’un Yunan hayatının kapanışını temsil eden God of War III Remastered ve serinin ilk üç oyununu içeren Uncharted: The Nathan Drake Collection hakkında konuşuluyor. Benzer söylentiler Zuby_Tech kullanıcısının X-profilinde bulunabilir. Ayrıca, Sony’nin tam yeniden yapım hazırlamaya karar verebileceğini iddia ediyor.

Uncharted için bunun oldukça muhtemel olduğu görünüyor. Öncelikle, uzun süredir Sony’nin 2007 yılında piyasaya sürülen ve ilk kez 2016 yılında Nathan Drake Collection için güncellenen ilk oyununun bir koleksiyonunu veya yeniden yapımını düşündüğü konuşuluyordu. İkinci olarak, Steam ve Epic Games Store oyuncuları şu anda serinin son iki oyunuyla tanışabilirler: Uncharted 4: A Thief’s End ve yan oyun Uncharted: The Lost Legacy.