Uncharted’ın filmi on sekiz yaş üstü bir senaryo ve çılgın sahneleriyle geliyor.

Uncharted’ın filmi on sekiz yaş üstü bir senaryo ve çılgın sahneleriyle geliyor.

Uncharted’ın filmi on sekiz yaş üstü bir senaryo ve çılgın sahneleriyle geliyor.

Uncharted’ın yazari Neil Druckmann twitter’dan kimsenin filmin senaryo yazarı Joe Carnahan’ın senaryosunu okumadığını söyledi.

Uncharted’ın film senaryo yazarı Joe Carnahan senaryosu hakkında bir kaç yeni detay verdi.ComingSoon’a konuşan Carnahan,oyundaki diyaloglarla filmdekileri eleştirmeye çalıştığını söyledi.Tabi bunların arasında küfürlü ve yetişkin içerikli sahnelerde yer alıyor.Bu yüzden oda filmin yetişkin içerikli olmasını umuyor.

Uncharted’ı yazarken küfürden kesinlikle kaçınılmamış.Cidden ağızları bozuk o yüzden hiç girmeyeceğim o konulara.Yetişkin içerikli filmler genelde diğer düşük reytingli filmlere göre daha az para kazandırıyormuş.Bu durum neden bazı stüdyoların bu çeşit filmlere yeşil ışık yakmadığını açıklıyor.En son olarak Galaksi Koruyucuları’ nın yönetmeni yetişkin içerikli bir film almayacağını söylemişti.

2010da A Takımı ve Bad Boys For Life’da yazan Carnahan şu zamanlarda yetişkin içerikli filmlerin tutmadığı yalanını inanmadığını söyledi ,heleki Deadpool’dan sonra.

Aynı zamanda Carnahan röpörtajda Uncharted ve Indiana Jones arasındaki karşılaştırmaları da değerlendirdi.Bazı benzer yönleri olabileceğini fakat Uncharted’ın senaryosunun tam anlamıyla bir anti-İndiana Jones olduğunu hissettiğini söyledi.

Carnahan birazcık filmden bahsederek “Drake müzeleri sevmeyen bir çocuk ve hepsinin dolandırıcı olduğunu düşünüyor.Müze sorumlularından hiç hoşlanmıyor ve Louvre, Met gibi ünlü müzelerdeki herkesin hırsız olarak nitelendiriyor.”diyor.Indiana Jones ile alakası olmadığını ve karakterin bir arkeologtan çok hazine avcısı olduğunu da ekliyor.

Bence onu anti-Indiana Jones yapan birazda oyun yazarı Amy Henning’tir.İlk oyunda korsan saldısından sonrasını hatırlatan Carnahan,o sahnede Drake ve Sully’nin Elena’yı geride terkedip bıraktıklarını ve Indiana Jones’un böylesine hilekar bir harekette bulunmayacağını söyledi.

Oyunu birebir filme yaratmadığını belirten Carnahan,”her şeyi filme dökmeye gerekte yok,yeni şeyler katılmalıydı ve ben bunu yaptım,zor ve eğlenceli bir iş ortaya kondu.”dedi.

Bildiğimiz üzere Uncharted aksiyon açısından çok ünlü bir oyun ve umuyoruz filmde de bu sahneleri görürüz.Senariste göre aksiyon açısından film tam donanımlı.

Film taa 2009’da duyurulmuştu fakat hep ertelendi.Filmde Mark Wahlberg, Robert DeNiro, Joe Pesci, Amy Adams ve Scarlett Johansson gibi isimlerin oynama ihtimallerini duyuyoruz ve Nathan Drake rolünü Chris Pratt oynayacak gibi duruyor.Film kadrosunu resmi açıklamadan sonra net bir şekilde öğrenebileceğiz.