Usain Bolt PES 2018’de Olacak!

Usain Bolt PES 2018’de Olacak!

Ne İşi Var Usain Bolt.’un PES 2018’de Demeyin!

Ne İşi Var Usain Bolt.'un PES 2018'de Demeyin!

Ön Sipariş Verenler MyClub Modunda Oynayabilecek!

Konami, Pro Evolution Soccer söz konusu olduğunda her zaman alışılmadık olana yönelmeyi seviyor. Hakem Pierluigi Collina’nın bulunduğu PES 3 kapağını veya oyuncunun yüzlerini hayvan kafaları ile değiştirme özelliğini hatırlıyor musunuz? Şimdi size Usain Bolt’ta artık PES ailesine katıldı desem çok garipsemezsiniz diye düşünüyorum. Evet, evet, Usain Bolt dedim hani koşucu olan, Konami böylelikle farklılık yaratmaya devam ediyor.

O ki birden fazla kez Olimpiyat şampiyonluğu elde etmiş ve çoğu insan için en iyi atlet. Yeni oyunu temsil eden yüz olarak seçildi ve ön sipariş veren kişiler için MyClub modunda kilidi açıldı. Görüntüsü ve depar istatistikleri ile gerçeğini aratmayacak gibi duruyor. İşte videosuna bir göz atın:

İşte Usain Bolt PES 2018’de!

PES 2018 Ne Zaman Çıkacak ve Yenilikler Neler?

Bu haber sizi kızdırdı, size ters mi düştü? Sakin olun çünkü oyunun geleneksel özellikleri de iyileştirilerek bomba gibi geliyor. Çoğu insan için PES 2017 geçen senenin en iyi futbol oyunuydu. Bu senede hayranların geri bildirimlerine dayanan geliştirmeleri ile FIFA 18’i solda sıfır bırakmak istiyorlar. Buda çevrimiçi beta sürümünün yayınlanmasıyla olur tabiki. Bu yüzden, 20 Temmuz’dan 31 Temmuz’a kadar, yeni oyunu Quick Match ve Online Co-op modlarında test edebileceksiniz. Oyun piyasaya çıktığında bu modlara nasıl kayıt olacağımız hakkında bilgi de edinmiş olacağız.

Özellikle Master Lig modu en fanatik hayranlardan tam not aldı. Sezon öncesi turnuvalar da moda eklenmiş durumda, e tabi buda rahat bir sezon geçirmeniz için önemli. Eğer sezonluk hedefler, beklentilere uymuyorsa oyun sizin için daha zorlu geçecektir. 

PES 2018, 14 Eylül’de piyasaya çıkacak!