V Rising için büyük 1.0 güncellemesi hakkında tam bilgi açıklandı.

V Rising için büyük 1.0 güncellemesi hakkında tam bilgi açıklandı.

Stunlock Studios, uzun zamandır beklenen 1.0 güncellemesi için V Rising’den neler bekleyebileceğimize dair tam bir bilgiyi açıkladı.

Yeni güncellemeye adanmış resmi web sitesinde, gerçekten oldukça önemli değişiklikler olacağı belirtiliyor: yeni bir son oyun bölgesi, V Rising dünyasındaki iyileştirmeler ve daha fazlası sizi bekliyor.

Elbette, geçen ay duyurulan Castlevania ile çapraz platform özel etkinlik de bunlara ekleniyor. Bu etkinlik V Rising dünyasına vampir avcısı efsanevi Simon Belmont’u getirecek ve birçok Castlevania temalı süs eşyası, kozmetik ve müzik sunacak.

İlk olarak, bir son bölge olan Mortium Ruins şeklinde yeni bir bölge oyuna eklendi. Burada, Dracula’nın takipçileriyle “dinamik çatışma olaylarında” savaşarak kaynaklar için özel ödüller kazanabileceksiniz.

Ayrıca Vardoran dünyasında iyileştirmeler ve ele geçirilebilecek yeni insan konvoy gezginleri de sizleri bekliyor. Bu konvoylardan biriyle karşılaştığınızda, kan ve ganimet olmak üzere ciddi ödüller alabilirsiniz.

V Rising’de zorluk yaşadıysanız, oyunda “Rahat”, “Standart” ve “Acımasız” olmak üzere yeni zorluk seviyelerinin eklendiğini bilmek sizi mutlu edebilir. Bu seviyelerle oyunu kendi oyun tarzınıza göre seçebileceksiniz.

V Rising için 1.0 güncellemesinde yeni benzersiz silahlar ve geliştirmeler de eklenirken, sihir sistem de yeniden düzenlendi ve yeni bonuslar ile büyü yapma yöntemleri geldi.

1.0 güncellemesi ile kendi kaleinizi taşıma, yeni özelleştirme seçenekleri ve çok daha fazlası da gelecek. Stunlock, V Rising’de oyuna yeni bir his kazandırmayı amaçlıyor gibi görünüyor, bu yüzden oyunu ilk günden beri oynuyorsanız bile sevinebilirsiniz.

V Rising için 1.0 güncellemesi 8 Mayıs’ta çıkacak ve Castlevania güncellemesi ve DLC ile birlikte gelecek. Oyunun PS5’e çıkışı da bu yıl planlanıyor.