Valorant'a Yeni Bir Silah Kaplama Seti Geliyor

Valorant'a Yeni Bir Silah Kaplama Seti Geliyor

Geliştirici Riot Games, nişancı taktik oyunu Valorant için yeni bir ejderha temalı görünüm seti tanıttı. Elderflame adlı görünüm seti, 10 Temmuz'da oyun mağazasında satışa sunulacak. Ancak bu set birçok oyuncu için pahalı gelebilir.

Elderflame, Valorant'ın ilk “Ultra Edition” setidir ve birkaç silahı yangın soluyan ejderhalara dönüştürür. Keskin nişancı, otomatik tüfek, otomatik tabanca ve av tüfeği gibi görünen silah kaplamalarını içerir. Elderflame kaplama setinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Elderflame ile silahlar alev ateş ederken, yeniden yüklemeler sırasında mermilerden sevimli çığlık sesleri gelir ve siyah, pullu kanatlarını kullanarak nişangahları şekillendirir.

Önceki Valorant kaplama paketleri, Valorant Puanları ile istediğiniz kaplamayı satın almanıza izin verir ve kalıcı olarak hesabınızda durur. Ancak, bu kaplamalar pekte ucuz olmayacak.

Elderflame serisi, Valorant'ın oyuna geline yeni bir kaplama seti bulunduran son yamasından kısa bir süre sonra yayınlanacak. Yama notlarına da gömülü olan konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.